ltfoto píše:Super, návod na zvýšení hlasitosti zabral!! Díky
Ahoj, koupila sem nově tento mobil, ale při volání není slyšet téměř ani vyzvánění a pak ani druhá strana :/ Našla jsem, že ltfoto tento problém díky polské recenzi vyřešil, ale ta už je smazaná... nepamatujete si někdo, jak tu hlasitost zlepšit? (samozřejmě ji mám nastavenou na co nejhlasitější a přesto nejde skoro nic slyšet..). Děkuji moc!!
1. Wybieramy *#*#3646633#*#*
2. Przesuwamy w prawą do "Hardware Testing", następnie wybieramy "Audio" i "Normal Mode"
3. Pod "Type" klikamy na "sip" i zmieniamy po kolei wartości za każdym razem potwierdzając "Set":
sip Value is 255, max vol 128
mic Value is 184, max vol 128 sph Value is 160, max vol 128
sph2 Value is 160, max vol 128
sid Value is 16, max vol 128
media Value is 255, max vol 128
Změnil jsem jen hodnoty sph takto:
úroveň 0 až 3 jsem ponechal jak jsou
úroveň 4 125
úroveň 5 140
úroveň 6 150 (maximum je 160)
Paradni srovnavac mockrat dekuji cece mali je kazdopadne o dost slabsi ty shadery ma polovicni u her a mozna i na netu to bude znat, chtelo by to mit moznost přímého srovnani.
Trochu OT ale neda mi to, vazeni pidil se někdo po tom jak jsou na tom vykonove dnesni pidicipy/chipstey oproti grafickym kartam? dnesnim ani nedychaji na zada, když tak tem low ale třeba me napadlo co takhle to Mali 40 nebo Power VR 544 vs. takovy Ati Radeon 8500 ci GeForce MX440 co jsem mel jako první před trinacti lety když jsem z amigy prechazel na PC moc by me zajímalo (a ty karty stále mam) jak jsou na tom vykonove.
Tak pořád vůbec nevím kde to nastavit.(2g3g). Celej telefon jsem prošla a nic. Měla jsem staženou i aplikaci na 2g3g ale nic. Jen mi to ukázalo,že mám 2g ale přepnout to nikde nemůžu. Ach jo.