Op3n dott - smartphone, tablet a náramek z Tesca
Re: Op3n dott - smartphone, tablet a náramek z Tesca
Ta cena je myslim i v CR za tech 1300 cca.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tusim ze ne..1499 je naramek a 2499 tablet,pokud sem dobre koukal v Tescu na Kr.Poli
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
To jo, ale v te akci sem tablet videl za teh 1200 nevim jeslti jen prez net, ci i v kamenych prodejnach, myslim, ze spise to 2. protoze nevim o netovem prodeji.
-
- Zařízení: Xiaomi RedMi Note 3 SE
- Firmware: Miui v9 CZ/SK
tablet je od patku k mani opet za 1250kc ...podle webu ta akce bude az do 15.2. ale otazkou je jestli budou jeste k nalezeni 8/16gb verze a jestli vubec budou.
Mají ještě v Tescu tablet za výhodnou cenu? Dlouho jsem v Tescu nebyl a na netu nic není.
Myslim si, ze nee.
-
- Zařízení: Xiaomi RedMi Note 3 SE
- Firmware: Miui v9 CZ/SK
uz dlouho jsem tam nezahlid ani kus...ve vetsim Tescu /Zlin/ meli aspon telefony,ale tablet zadnej
docela skoda kdyz uz to madari poresili s ulozistem a flashovanim zpatky do tovarniho,je to jeste zajimavejsi kousek.
docela skoda kdyz uz to madari poresili s ulozistem a flashovanim zpatky do tovarniho,je to jeste zajimavejsi kousek.
Brno Vankovkma maj vsechny 3 veci, resp. meli pred tydnem.
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Stale se zde resi smartphone op3n ci tablet aby ne je to smartforum.
Nicmene ja se byl v tescu v elektru ze zvedavosti mrknou, do tesca chodim obden, nahoru se mi nikdy nechce, vse co chci mam, ale na chytry naramek, privesek ci hodinky jsem byl zvedav a op3n dott FITBAND si na zkousku koupil, kdyz bude zlobit propojeni s mobilem pres BT a hlavne aplikaci co je na store jak jsem nekde cetl, neni problem jej vratit.
Start cena byla tusim 1699 ted jej tesco ma za 1499 coz se celkem da.
Nechtel jsem investovat do smartwatch v cene 5-15k nebo kolik to stojia mit tak prakticky jen mobil na ruce, chtel jsem zkratka neco jineho a tento naramek tedy vlastne hodinky cas ukazuje samo taky by mohl byt uzitecny.
Jednak paradne vypada na vic nez stoji no a spankove faze, denni aktivita a dalsi proc ne pro info, i kdyby tak cas poslouzi take a stejne jsem nejake chytre tylove hodinky tak jako tak chtel
Stranka je zde a funkci ma polovicku nez chtry naramek a ten privesek co stoji 1.7-2.1k ci vic
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDet ... 5115632229
Produkty jsou pod znackou FITBIT a jejich cele portfolio naleznete zde: http://www.fitbit.com co jsem koukal na preview na netu program ktery se instaluje do droidu ci jablka by mel byt lokalizovan mimo EN i CZ/SK/HU
Nekde jsem videl i ceskou stranku vyrobku ale ted ji nejak nemohu nalzezt.
Kazdopadne tyto "chytre" sportovni hodinky, maji zde docela slusnou bohuzel vsak jedinou recenzi
K displeji mel by to byt snad jednobarevny blee modry oled tusim a vydrz hodinek by mela byt asi tyden takze cajk.
SK Recenze techto sportovnich chytrych hodinek zde:
http://techbox.dennikn.sk/mobil/c12351/ ... ramok.html
EDIT:
Tak nevim zatim procitam recenzi, veskrze chvali trochu je ale strahali kvuli horsi prehlednosti udaju ale to se da vzhledem k cene a s ni souvisejicim pididisplejem i pochopit, primarne bude dobre info sledovat na smartphonu ty hodinky jsou proste senzor ktery to pak posila dal a udaje jsou strucnejsi aspin ze ten cas.
Podle vseho je tedy problem s komunikaci jak se sm tak tabletem a dokonce i beznou synchronizaci, takze hodinky ani nebudu rozbalovat a ned je vratim....skoda vypadaji vyborne, mozna nastupce bude povedenejsi no.
Nicmene ja se byl v tescu v elektru ze zvedavosti mrknou, do tesca chodim obden, nahoru se mi nikdy nechce, vse co chci mam, ale na chytry naramek, privesek ci hodinky jsem byl zvedav a op3n dott FITBAND si na zkousku koupil, kdyz bude zlobit propojeni s mobilem pres BT a hlavne aplikaci co je na store jak jsem nekde cetl, neni problem jej vratit.
Start cena byla tusim 1699 ted jej tesco ma za 1499 coz se celkem da.
Nechtel jsem investovat do smartwatch v cene 5-15k nebo kolik to stojia mit tak prakticky jen mobil na ruce, chtel jsem zkratka neco jineho a tento naramek tedy vlastne hodinky cas ukazuje samo taky by mohl byt uzitecny.
Jednak paradne vypada na vic nez stoji no a spankove faze, denni aktivita a dalsi proc ne pro info, i kdyby tak cas poslouzi take a stejne jsem nejake chytre tylove hodinky tak jako tak chtel
Stranka je zde a funkci ma polovicku nez chtry naramek a ten privesek co stoji 1.7-2.1k ci vic
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDet ... 5115632229
Produkty jsou pod znackou FITBIT a jejich cele portfolio naleznete zde: http://www.fitbit.com co jsem koukal na preview na netu program ktery se instaluje do droidu ci jablka by mel byt lokalizovan mimo EN i CZ/SK/HU
Nekde jsem videl i ceskou stranku vyrobku ale ted ji nejak nemohu nalzezt.
Kazdopadne tyto "chytre" sportovni hodinky, maji zde docela slusnou bohuzel vsak jedinou recenzi
K displeji mel by to byt snad jednobarevny blee modry oled tusim a vydrz hodinek by mela byt asi tyden takze cajk.
SK Recenze techto sportovnich chytrych hodinek zde:
http://techbox.dennikn.sk/mobil/c12351/ ... ramok.html
EDIT:
Tak nevim zatim procitam recenzi, veskrze chvali trochu je ale strahali kvuli horsi prehlednosti udaju ale to se da vzhledem k cene a s ni souvisejicim pididisplejem i pochopit, primarne bude dobre info sledovat na smartphonu ty hodinky jsou proste senzor ktery to pak posila dal a udaje jsou strucnejsi aspin ze ten cas.
Podle vseho je tedy problem s komunikaci jak se sm tak tabletem a dokonce i beznou synchronizaci, takze hodinky ani nebudu rozbalovat a ned je vratim....skoda vypadaji vyborne, mozna nastupce bude povedenejsi no.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Takze jak jsem psal, tak jsem i udelal, naramek/hodinky vracen, me tesco na ucet zpet penize a poohlednu se po necem od znamejsi firmy pravda asi dazsi ale fungujici bezchybne.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB