Ta oficiální stránka v češtině je op3ndott.cz. Takže jsi je nakonec ani nevyzkoušel?Androidě píše:Nekde jsem videl i ceskou stranku vyrobku ale ted ji nejak nemohu nalzezt.
Op3n dott - smartphone, tablet a náramek z Tesca
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Op3n dott - smartphone, tablet a náramek z Tesca
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Ne psal jsem jak to probihalo.
Ja je chtel v tescu vyzkouset coz je nemozne tedy aspon v tom u edenu, na sklace je meli nazivo vystavene akoratze vybite blbci (aspon ze maji pak tu benevlenci to do tydne/deseti dnu vzit to zpet), pord sem vahal designove se mi moc libily, proste laska na prvni pohled funkce take dobre, jenze, tamni free wifi-nejak stavkovala, ja vycerpany fup takze jsem nevedel vubec nic, prinesl jsem je tedy domu a zacal patrat, no a kdyz cetl recenzi na sk, preview a hlavne 90procent narku na gplay ze je problem to spojit a kdyz uz tak pokud se spojeni rozpadne opacko, radeji jsem je vratil...skoda treba pristi generaci vychytaji i kdyz asi ne....on je podle vseho hlavne problem v tom dojeb.. programu co se instaluje na smartphone, hodinky/naramek bude asi cajk no.
Ja je chtel v tescu vyzkouset coz je nemozne tedy aspon v tom u edenu, na sklace je meli nazivo vystavene akoratze vybite blbci (aspon ze maji pak tu benevlenci to do tydne/deseti dnu vzit to zpet), pord sem vahal designove se mi moc libily, proste laska na prvni pohled funkce take dobre, jenze, tamni free wifi-nejak stavkovala, ja vycerpany fup takze jsem nevedel vubec nic, prinesl jsem je tedy domu a zacal patrat, no a kdyz cetl recenzi na sk, preview a hlavne 90procent narku na gplay ze je problem to spojit a kdyz uz tak pokud se spojeni rozpadne opacko, radeji jsem je vratil...skoda treba pristi generaci vychytaji i kdyz asi ne....on je podle vseho hlavne problem v tom dojeb.. programu co se instaluje na smartphone, hodinky/naramek bude asi cajk no.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
A nevite jak by to fungovalo resp. jeslti by to slo na IOS?
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
iOS mam pocit ze je podporovan, doporucim receze a diskuze na appstore k prislusne synch aplikaci
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB