Lark Ultimate 8i - levný tablet s Windows 8.1
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Lark Ultimate 8i - levný tablet s Windows 8.1
Tak koupil jsem dva kusy tohoto tabletu a spokojenost. Reinstaloval jsem systém win 8.1 a nahradil ho win10. Instalace probíhala z bootovatelné flešky. Musel jsem zapojit USB hub a napojit myš s tiskárnou a diskem. Při instalaci jsem z tabletového disku vyvalil všechny oddíly a udělal jeden 16 gb tedy 14,8 gb fyzicky. Instalace mi zabrala asi 80 minut včetně zápisu stávajícího účtu Microsoft. Ovladače jsem si stáhnul všechny od uživatele na servru elektroda.pl ... Je tam k tabletu diskuze. Pozlobil mne jen senzor natočení obrazovky a dotyk. Ovladač senzoru jsem nahradil jiným a dotyk je také použitý zcela jiný. Na tablet jsem ženě nahodil Office 2010 a antivir. Paměťová karta 64 gb poskytuje dost prostoru na další aplikace. Říkám za tyhle peníze super tablet, hlavně je bez Androidu
-
ahoj pri dnesnim nastaveni do tovarniho nastaveni prisla tato hlaska: nevite nekdo co stim delat ? tablet se dal nemuze dostat porad tato hlaska + restart diky za odpoved
-
-
Ahoj,
prosím vás, už jsem z toho trošku na prášky. Udělal jsem čistou instalaci Win10, v podstatě vše funguje (foťák jsem nerozjel), dokonce i dotyk funguje ALE jinde. Prostě ať kliknu kam chci, dotyk kliká jinde, už jsem vyzkoušel plno různých ovladačů a né a né rozjet korektně dotyk. Kalibrace taky nejde, protože prostě to kliká jinde.
Někdo nějaký tip?
prosím vás, už jsem z toho trošku na prášky. Udělal jsem čistou instalaci Win10, v podstatě vše funguje (foťák jsem nerozjel), dokonce i dotyk funguje ALE jinde. Prostě ať kliknu kam chci, dotyk kliká jinde, už jsem vyzkoušel plno různých ovladačů a né a né rozjet korektně dotyk. Kalibrace taky nejde, protože prostě to kliká jinde.
Někdo nějaký tip?
-
Zdravim, po cistej instalacii windows 10 mi nefunguje natacanie obrazovky. Pise mi ze zariadenie sa neda spustit. Neviete niekto co s tym?
Haló Prosím, řekněte mi, jak jít BIOS?REXUS píše:Další fotografie bios a UEFI.
- Spoiler: zobrazit obsah
-
Zdravím, obnovil jsem tablet do továrního nastavení. Po přihlášení nefunguje zvuk, dotyková plocha, natočení atd. Nevíte, kde můžu sehnat drivery pro Windows 10 32bit už opravdu nevím co s tím - jsou někde na stránkách výrobce? Bohužel jsem je nenašel. Zkusil jsem pro touchscreen tohle: https://drive.google.com/file/d/0B7VjGJ ... sp=sharing
ale nejde nainstalovat
ale nejde nainstalovat
ahoj,
mna by zaujimalo ako nastavit bios aby som mohol nabootovat linux. celkom sa mi nedari nabootovat ani win10 z flash, ale tam sa to da cez ten ich boot from file a najst efi. ale linux take nema.
dakujem
mna by zaujimalo ako nastavit bios aby som mohol nabootovat linux. celkom sa mi nedari nabootovat ani win10 z flash, ale tam sa to da cez ten ich boot from file a najst efi. ale linux take nema.
dakujem
-
ok2clj píše: ↑26. 2. 2015 9:39Ovladače dotyku k Lark 8i, funkční i ve Windows 10, ke stažení ZDE https://drive.google.com/file/d/0B7VjGJ ... sp=sharing
Zajímá mě DUALBOOT s Android 4.4, stejně jako to má řešené MOMO8W. Zkoušel to někdo? Mně se ta ROM zatím stahuje zoufale pomalu
-
nejde to nainstalovat co s tím?ok2clj píše: ↑26. 2. 2015 9:39Ovladače dotyku k Lark 8i, funkční i ve Windows 10, ke stažení ZDE https://drive.google.com/file/d/0B7VjGJ ... sp=sharing
Zajímá mě DUALBOOT s Android 4.4, stejně jako to má řešené MOMO8W. Zkoušel to někdo? Mně se ta ROM zatím stahuje zoufale pomalu