Ahoj(dobrý den).
Po rootu a TWRP instalaci vše šlapalo jak má..Poté jsem stáhl MIUI romku a nainstaloval přes TWRP ale zapoměl jsem na FLASH boot.img .. prostě se mi to vymklo z ruky a až teď mi to došlo..
jsem totiž naučen na Huawei a tam se to dělat nemusí.
Nemohu se dostat ani do Recovery ani bootloaderu jen do Fastbootu a Flashmodu ale ty nefunguje při připojení do PC správně.. měl by to být Soft-Brick ..
Ve flashtoolu to napise ze device connect in flashmode ... jakmile dam blesk a zvolim flashmode a pote instalaci firmwaru tak to neco dela a najednou error
Error in proccesHeader
Error flashing. Aborted
a nic dal a zase ze je to pripojene
Nějaká pomoc prosím?
Jinak drivery v Flashtools-drivers jsme nemohli najít pro tipo tak jsme dali všechny a měl by tam být vpohodě.. když dáme info o zařízeních tak tam je napsáno nějaké zařízení (mobil) a je tam že driver true..
(EDIT: Téma přesunuto z "Android všeobecně" do "Ostatní Android telefony". EXP)
Xperia TIPO Soft-brick
-
- Zařízení: Xiaomi Red Rice Hong
- Firmware: MiUi V5
- Operátor: Mobil.cz + T-Mobile
Xperia TIPO Soft-brick
Naposledy upravil(a) Exp dne 22. 9. 2013 8:47, celkem upraveno 1 x.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Xperia TIPO Soft-brick
Máš staženou správnou verzi FW pro to tipo?Na tohle si asi koukal že http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1849170 ??A tady FW http://forum.xda-developers.com/showpos ... 8295798599
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: Xiaomi Red Rice Hong
- Firmware: MiUi V5
- Operátor: Mobil.cz + T-Mobile
Re: Xperia TIPO Soft-brick
jo měl bych mít správnou ... a koukal jsem na oboje ..