Pouzdra/kryty - GoClever Quantum 4
-
- Neregistrovaný uživatel
Pouzdra/kryty - GoClever Quantum 4
Nikde stále nemužu najít nějaké pouzdra/kryty k prodeji nevíte o něčem? Ale ještě je asi relativně brzo ale chtěl bych nějaké stihnout koupit do Vánoc
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 24. 1. 2014 14:01, celkem upraveno 1 x.
Re: Pozdra/kryty
Asi bych zkusil hledat na netu
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Zařízení: GC Q4
- Firmware: 622,ROOT,CWM Carliv
- Operátor: Mobil CZ
Nasel jsem pouze rozmerove skoro shodne, ale nesedi fotak a nekdy asi ani ostatni vyrezy. Hodne blizko jsou
Xperia L V SL Acro
ZTE Grand
LG OPTIMUS P970
a jeste Prestigio 5400 a 4044, ale ten ke kazdemu mobilu asi dodava sve pouzdro
Snad az casem.
V obchodech uz maji folii na display - ja ji uz mel v baleni.
Xperia L V SL Acro
ZTE Grand
LG OPTIMUS P970
a jeste Prestigio 5400 a 4044, ale ten ke kazdemu mobilu asi dodava sve pouzdro
Snad az casem.
V obchodech uz maji folii na display - ja ji uz mel v baleni.
-
asi jste mě špatně pochopily já myslel oficiální pozdra/kryty na tento telefon které jsou zobrazené na krabici od telefonu dám sem foto A právě ty se ještě nikde neobjevily....nebo aspon já jsem nenašel vy jo?
Ano folie na displej je už v balení ale nebude nijak extra kvalitní máte ji u někdo nalepenou ? Popřípadně jak jste lepily bublin ?
Ano folie na displej je už v balení ale nebude nijak extra kvalitní máte ji u někdo nalepenou ? Popřípadně jak jste lepily bublin ?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak to jsou přímo barevné plastové kryty na té krabičce ne? Asi je na to ještě brzo.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
mno také mi to nějak připadá,že je to jenom jakoby kryt baterie místo té základní co už v telefonu přímo je No uvidíme radši bych byl pro nějaký silikon protože to zpracovaní z nejlevnějšího plastu u GoClever Quantum 4 to by spadlo jednou nazem a myslím,že by to už křuplo
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
To sou jen barevný zadní origo kryty na výměnu.. "Dress your QUANTUM 4 thanks to colour back panels.It is only your choise! Choose one or more from 5 available panels:Lime green,Royal blue,Hot pink,Sky blue,Wild Red"
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: GoClever Quantum 4
Ahoj, mobil jsem objednala na Mall v předprodeji 4.10., dorazil 31.10. Ochrannou folii z krabice jsem už nalepila, bublinek po straně jsem se nezbavila, beru to jako dočasnou záležitost. Kupon na Skinzone byl přibalený, včera jsem konečně objednala a píší, že do 14ti dnů by mi ho měli bezplatně doručit, pak napíšu, jak to dopadlo.
-
a jak velká je sleva jestliže máme kod na ten skinzone?
-
- Zařízení: GoClever Quantum 4
je tam uvedená cena 199 + poštovné a když se zadá ten kod,tak je to vlastně celé grátis, vztahuje se to samozřejmě na ten polep zadní strany. jinak je tam ještě při objednávce nabídka na slevu na ochrannou folii na celé tělo ve výši 25%.