Prestigio MultiCloud úložiště
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Prestigio MultiCloud úložiště
Společnost Prestigio v únoru uvedla své vlastní cloudové úložiště s názvem MultiCloud.To nabízí majitelům zařízení této značky až 200 GB prostoru bezplatně po přihlášení se se svým Prestigio ID účtem,přičemž velikost bezplatného úložiště může po splnění několika podmínek dosáhnout i 1 TB.Aplikace pro smartphony a tablety je dostupná ke stažení přes Instalátor Prestigio a v zařízeních vyrobených po 1.únoru 2014 bude v smartphonech a tabletech značky Prestigio už předinstalována.Mezi klíčové vlastnosti patří bezpečnost,zvýšení produktivity či automatické uploadování multimédií přes Wi-Fi.Součástí MultiCloudu je i aplikace pro počítače,která vám umožní zálohovat a přistupovat ke vašim souborům kdekoli se nacházíte,z jakéhokoli zařízení které máte po ruce.Služba není omezena ani ve velikosti nahrávaných souborů,ani v jejich typu a zaujme i možností zálohování souborů pomocí zaslání e-mailu s přílohou.Více se dozvíte na webu Prestigio
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Re: Prestigio MultiCloud úložiště
Tohle vypadá hezky akorát je těch 200GB jen na jeden rok ale zase když se něco asi sdílí tak je tady jedna šance.
Mohl bych se tam přihlásit od ženy z telefonu ale potom to používat u sebe v tel.
Kód: Vybrat vše
Dostanete 200 GB virtuálního úložiště ZDARMA na 1 rok. Potřebujete ještě více? Získejte více prostoru zdarma jediným kliknutím. Stačí, když řeknete ostatním, že máte rádi Prestigio a SurDoc a získáte až 1TB zdarma na libovolnou dobu.
Mohl bych se tam přihlásit od ženy z telefonu ale potom to používat u sebe v tel.
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Osobně, bych to nebral i když je to velkorysé... podobně jsem začínal s dropboxem... kdy jsem se v Electroworldu přihlásil z vystaveného Samsungu abych získal 60GB na 2 roky ZDARMA. Po dvou letech to ale velmi bolelo a hledal jsem náhradu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
Zase získat 1TB na libovolnou dobu tak pak není co řešit.