uveřejnil by tu něnkdo návod, jak ty firmwary do toho telefonu dostat a všechny potřebny věci k tomu taky??
díky
ps sorry za offtopic, ale možná je to k věci:)
(EDIT: Upřesněn název tématu. EXP)
Prosba (jak nainstalovat firmware)
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Operátor: T-Mobile
Re: Prosba (jak nainstalovat firmware)
zalezi na nekolika vecech
1) chces instalovat originalni firmware nebo upravenej
2) pokud original tak staci v nastaveni telefonu nechat zkontrolovat updaty a on si je sam stahne a nainstaluje
3) pokud upravenej tak potrebujes telefon nejdriv odblokovat bootloader poslanim mailu na mobile@huawei.com (presnejsi navod je tu na forku)
4) po odblokovani je potreba nahrat upravenou recovery (pro BFU - nouzovej rezim telefonu s moznosti preinstalovani ROM, zalohovani apod.)
5)vybrat romku a nahrat ji na sdkartu
6) nabootovat do recovery (tlacitko power + vol +)
7) wipe puvodniho systemu (tlacitlo wipe)
8) instalace novy ROMky pomoci install from SDcard
9) vybrani spravnyho balicku
10) cekani
11) restart
12) done
13) pokud se to nepovede tak reboot do recovery a nahrani jiny
poznamky:
pokud mate uspesne nainstalovanou recovery tak neni prakticky mozny telefon rozbit
tady je celej navod v anglictine
http://huawei-y300.tumblr.com/post/4736 ... d-y300-all je plne funkcni a vhodnej pro BFU protoze se vicemene jen s pripojenym telefonem spustej 3 bat soubory a je to
1) chces instalovat originalni firmware nebo upravenej
2) pokud original tak staci v nastaveni telefonu nechat zkontrolovat updaty a on si je sam stahne a nainstaluje
3) pokud upravenej tak potrebujes telefon nejdriv odblokovat bootloader poslanim mailu na mobile@huawei.com (presnejsi navod je tu na forku)
4) po odblokovani je potreba nahrat upravenou recovery (pro BFU - nouzovej rezim telefonu s moznosti preinstalovani ROM, zalohovani apod.)
5)vybrat romku a nahrat ji na sdkartu
6) nabootovat do recovery (tlacitko power + vol +)
7) wipe puvodniho systemu (tlacitlo wipe)
8) instalace novy ROMky pomoci install from SDcard
9) vybrani spravnyho balicku
10) cekani
11) restart
12) done
13) pokud se to nepovede tak reboot do recovery a nahrani jiny
poznamky:
pokud mate uspesne nainstalovanou recovery tak neni prakticky mozny telefon rozbit
tady je celej navod v anglictine
http://huawei-y300.tumblr.com/post/4736 ... d-y300-all je plne funkcni a vhodnej pro BFU protoze se vicemene jen s pripojenym telefonem spustej 3 bat soubory a je to
-
pak se ptám, jestli muséím čekat na ten kod nebo jej lze vzít odjinud. už 5 dní čekám
me to trvalo 2 dni ale delal sem to nazacatku mesice kdy jeste nebyl zrejme prodej tak vysokej protoze nebyl uvedenej jeste v cely evrope
je nepochopitelny ze jeste neudelali nejakou stranku kde si to muze clovek vygenerovat sam..
je nepochopitelny ze jeste neudelali nejakou stranku kde si to muze clovek vygenerovat sam..
-
takže to rootnout jinak nejde než takhle?
-
- Firmware: B176 JB4.1.1
- Operátor: VF
Já jsem čekal na unlock code asi tak dva týdny pak jsem to již nevydržel a poslal žádost znova a měl jsem to za 2 dni v mejlu. Nevím jestli to je náhoda, ale první žádost jsem posílal ze seznamu.cz (ta je bez kódu dodnes takže asi měsíc) a druhý pokus byl poslán z gmail.com a bylo to "hned". Tak nevím jestli náhodou nepreferují "světovější" mejl.