Tesco Mobile
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Tesco Mobile
Je to i k předplaceným kartám. U nich je to ale většinou jednodušší než u paušálu. V případě T-mobilu by mělo stačit zavolat na 4603 a v automatu si to naťukat. Pak příjde SMS s kódem (nejpozději do 2 dnů) a to předáš novému operátorovi. U Tesca buď v samoobsluze nebo pošleš SMS z nové karty. Tady je kdyžtak návod: https://www.tescomobile.cz/dulezite/ota ... renoscisla
A pak už jen počkáš na přenos. V den přenosu se stará simkarta zablokuje a bude fungovat už jen ta nová.
Jinak dívám se teď do těch výhod pro majitele ClubCard a mají tam každý měsíc nabídku zlevněných telefonů. Je tam teď do konce dubna Alcatel 6012D (Idol Mini, dual sim verze). Běžná cena je 3399 kč (už i tohle je pěkná nabídka) a při nákupu s ClubCard stojí 2999 kč. Takže o dost lepší cena než u T-mobilu (a ten má ještě ke všemu jen jendosimkovou verzi). http://www.clubcard.cz/clubcard-vyhody_03.html
A pak už jen počkáš na přenos. V den přenosu se stará simkarta zablokuje a bude fungovat už jen ta nová.
Jinak dívám se teď do těch výhod pro majitele ClubCard a mají tam každý měsíc nabídku zlevněných telefonů. Je tam teď do konce dubna Alcatel 6012D (Idol Mini, dual sim verze). Běžná cena je 3399 kč (už i tohle je pěkná nabídka) a při nákupu s ClubCard stojí 2999 kč. Takže o dost lepší cena než u T-mobilu (a ten má ještě ke všemu jen jendosimkovou verzi). http://www.clubcard.cz/clubcard-vyhody_03.html
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Díky Hotovo.Do 24h pošle T-Mobile ten kod v sms.Pak už jen sms s tím kodem poslat skrz převod a propojit sim s club kartou a je to.
EDIT: ta propojeno přes internetovou samoobsluhu,takže už jen počkat na to ČVOP
EDIT: ta propojeno přes internetovou samoobsluhu,takže už jen počkat na to ČVOP
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Mna stale trapy to ze mi pada ten signal inak vsetci v skole sa mi smeju ze mam tescomobile ...a teraz maju velmi srandovnu reklamu kde su dve zeny v kniznici a na stole zacne zvonit telefon a onu sa pozru a zacnu smiat ze kto uz len moze mat tescomobile a potom pride taky "pekny" chlap a povie..dvojnasobok kreditu pri kazdom dobiti na tom nieje nic smiesne ....nepametam si tu reklamu u zpresne
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Neřešil bych smějící se kamarády... Posledně když mi kdosi odfrknu ve stylu "Tesco kvalita, tam mají i tvrdé rohlíky", tak jsem se na něho podíval a říkám platíš si data v telefonu? "Ne" Proč ne... ? "Je to zbytečně drahé"... Popsal jsem mu kolik to stojí mě, jakou mám rychlost po vyčerpání FUP a řekl mu, že na jméně virtuála vůbec nezáleží, záleží na nabídce... Víckrát už si nerýpl...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
Hem premyslim ze prejdu od Vodafone s tarifem odepis sice platim 11 KC takze platim 2x do roka, ale... Nicmene neda se jen nechat prevest sim to si tu novou musim koupit?
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
- Exp
Novou si musíš koupit určitě. A teprve pak si na ni můžeš převést číslo. U Tesca teď navíc probíhá akce, kdy za nákup nad 200 kč dostaneš slevový kupón na nákup simkarty v hodnotě 75 kč. Takže to pak vyjde na polovinu a je na ní 150 kč kredit.
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Určitě potřebuješ jejich SIM, ale stálo by za to zeptat se na informacích v nejbližším Tescu a domluvit si rovnou převod čísla... Oni ti možná (tak jako to dělají jiní operátoři při ztrátě SIM) dají SIM bez čísla (zadarmo) a ty jen počkáš na převod... NEOVĚŘENO!
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
- Exp
Tohle podle mě udělat nepůjde. U Tesca se musí koupit nová simka i v případě ztráty té původní atd. Pak na ni všechno převedou. Pokud má ale Marek kartu od Vodafonu, tak tam bude nejdřív potřeba ČVOP (vydá Vodafone) a teprve potom zadat přenos na novou (koupenou) kartu.
A ten kredit je paltny na mesic resp. je tma limit odkdy sem sim muzi aktivovat tj. kdyz ji koupim, ale chtel bych ji vyuzit az za 2 mesice jde to?
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
- Exp
Běžný kredit má platnost 6 měsíců od nabití. Bonusový 30 dní (ten dostáváš navíc zdarma za dobíjení apod.).
Když si koupíš novou simkartu, tak ji můžeš klidně aktivovat až později. Na zadní straně balení je uvedené datum platnosti. Bývá to okolo 2 let, takže je na spousta času.
Když si koupíš novou simkartu, tak ji můžeš klidně aktivovat až později. Na zadní straně balení je uvedené datum platnosti. Bývá to okolo 2 let, takže je na spousta času.