Suma sumárum, po dalších x denních marných pokusech, mi vychází, že OSKARTA je jednoduše slušně řečeno SVINSTVO !!!
Ikdyž se sem tam dá dostat do samoobsluhy, změnit nastavení např. vypnout roaming NELZE, v sms přijde z technických důvodů, zkuste později, aneb nikdy ....
A tak si opět strhnou za sms v tuzemsku jako roamingovou, no a co bude to někdo reklamovat ? .....
Takže pokud jsou v něčem levnější, vynahrazují si to voláním zákazníka na operátora, či kompenzace v podvodném účtu za sms eventuelně roaming hovor, proč ne ....
Začínám se ohlížet po jiné variantě mobil. volání ......
Oskarta - virtuál Vodafonu
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Oskarta - virtuál Vodafonu
Díky Jao za informace, my jsme měli poslední Oskartu doma naposled někdy před rokem a ty problémy se samoobsluhou byly už tenkrát. Psal jsem o tom i tady v tématu na předchozí stránce. Za tu dobu už to mohli všechno vychytat. Ceny a jednoduchost Oskarty jsou podle mě pořád ok. S tím poplatkem za spojení s živým operátorem je potřeba počítat, je to od začátku uvedené v ceníku. A neúčtuje se vždycky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- jaojao
- Zařízení: Motorola E398
- Operátor: oskarta
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, spíš to vidím u oskarty na záměr, jinak by to fungovalo normálně.
Prostě upravit si , nastavit služby ke svému obrazu je nemožné, mají to prostě nastaveno tak, aby to sypalo ....
...
Cenově je to přijatelné, ale už se rozkoukávám po jiných možnostech až získám detailní info, tak uvidíme, protože pokud chce někdo s klientem takhle točit, tak to ne, to by se mohla točit hlava...
Prostě upravit si , nastavit služby ke svému obrazu je nemožné, mají to prostě nastaveno tak, aby to sypalo ....
...
Cenově je to přijatelné, ale už se rozkoukávám po jiných možnostech až získám detailní info, tak uvidíme, protože pokud chce někdo s klientem takhle točit, tak to ne, to by se mohla točit hlava...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
U Oskarty bude od 7. do 31. prosince vánoční akce - 25 % kreditu navíc při dobití. Maximální bonus na jedno nabití je 250 kč a bonusový kredit má platnost jen 7 dní. Tuto výhodu je potřeba aktivovat nejpozději do 5. prosince (pak už to nepůjde) - poslat SMS ve tvaru VANOCE na číslo 77777 (SMS je zdarma). Tak třeba to někdo využijete, já už Oskartu doma nemám žádnou.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Na klasicke oskarte to slo I prez dobiti prez samoobsluhu
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x