Hellomobile
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Hellomobile
Právě. Hodně lidí nadává na to, že jim nevyplatili provize. Uvidíme časem, jak pojedou jako virtuální operátor a jaké s nima budou zkušenosti. Třeba si budou chtít napravit reputaci.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
jejda,ted jste me trochu vystrasili,ja si ho chci hned jak bude na trhu poridit
Naše forum, vaše forum :-)
- davehanz
Nemáte někdo přesnější info,kdy bude Hellomobile oficiálně spuštěn????
Mělo to být na začátku září a zatím myslím nic.Čekám na něj a sáhnu po neomezeném tarifu za 549Kč.
Díky za info
Mělo to být na začátku září a zatím myslím nic.Čekám na něj a sáhnu po neomezeném tarifu za 549Kč.
Díky za info
- Exp
Ahoj. Bohužel zatím žádné bližší info nikde není. Na stránkách ale mají kontakty, tak možná jim zkusit napsat e-mail. Aspoň otestuješ podporu.
- davehanz
Diky,zitra jim zkusim napsat.Na t-mobile jsem jeste nemel odvahu volat a zkouset jejich nervy s tim,ze chcizrusit pausal a odejit ke konkurenci,nejakse mi do toho nechce,co kdyz me pusti v pohode?ja cci,aby mi nabidli neco fajn .
Pac mam tarif bav se s mych 5 za 99Kc. a kazdy mesic platim od 600kc do 900kc.umim se dostat i na 500,ale malo kdy,jenze neomezeny tarif za 750kc od nich nechci.
Pac mam tarif bav se s mych 5 za 99Kc. a kazdy mesic platim od 600kc do 900kc.umim se dostat i na 500,ale malo kdy,jenze neomezeny tarif za 750kc od nich nechci.
- Exp
My jsme nedávno převáděli 2 čísla k Tescu a rušili jsme u Vodafonu 2 paušály, které jsme tam měli přes 10 let (ještě z dob Oskara). Nejdřív jsme volali na Vodafone linku s tím že chceme odejít a nahlásili jsme kód pro přenos. Bylo to rychlé a při tom prvním hovoru nám nikdo nic nenabídnul. Jen poděkovali za využívání služeb. Druhý den volali, že na jedno číslo nabízí flat tarif (neomezeně volání a sms do všech sítí v ČR) bez úvazku za 300 kč měsíčně a k tomu ještě myslím 300 MB dat, jen když tam s tím číslem zůstaneme. A na druhé číslo volali taky, ale to už jsem nepoužíval, tak ani nevím co chtěli nabídnout. Nabídka to ale nebyla vůbec špatná, jenže flat tarif a ani data v mobilu ten člověk v rodině nepotřebuje a bohatě mu stačí u Tesca ClubCard balíček za 150 kč na měsíc. Takže jsme to nakonec nevzali a dokončili přenos. Já být tebou tak to u toho T-mobilu aspoň zkusím. Třeba nabídnou něco zajímavého.
- davehanz
Kamaradovi prave nabidli taky super nabidku jen proto,aby u nich zustal,taky chci jit na ne timto figlem