Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
a mužeš mi ještě prosím říct za jak dlouho to načte svetandroida.cz mobilenet.cz mobilmania.cz tabletnet.cz ? Díky
EDIT: Tak přenos čísla od Vodafonu k Mobil.cz mám naplánovaný na 6.8.2013 takže přenos čísla trvá týden
EDIT: Tak přenos čísla od Vodafonu k Mobil.cz mám naplánovaný na 6.8.2013 takže přenos čísla trvá týden
-
- Neregistrovaný uživatel
je pravda,že internetový prohlížeč Opera Mini šetří nejvíce mb?
Ty stranky mobilmania.cz, tabletnet.cz, svetandroida.cz to nacita dost pomalu.Nekdy az 8 minut v pripade klasickeho zobrazeni.Pokud jde o mobilni zobrazeni tak je to samozrejme za kratsi dobu.
Tak ten prevod od Vodafonu trva stejne jako u O2,jeden tyden. Vsak uz jsem to tu psal.
O tom ze by Opera mini setrila ty Mb nevim.
Tak ten prevod od Vodafonu trva stejne jako u O2,jeden tyden. Vsak uz jsem to tu psal.
O tom ze by Opera mini setrila ty Mb nevim.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem
Mini v nějakém tom svém režimu by měla žrát méně MB než Mobile který zobrazuje stránky normálně, mini posílá data někam na servery opery kde se to kompromituje nebo co. Je to dlouho co jsem používal operu, ale tohle jsem někde četl.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Puget: to je pravda. Opera mini má i v menu zobrazení úspory dat oproti bežnému prohlížeči. Na použití s mobilními daty, kde je potřeba šetřit kvůli FUP je ideální. Jen bych nahradil to slovo "kompromituje" na komprimuje. Ale to jen pro přesnost.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem
Díky za opravu asi mi už začalo hrabat, když mi včera celou dobu nešel net kvůli bouřce.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
V pohodě. Tady u nás kousek od Brna ani bouřka pořádně nebyla. A dneska to vypadá zase na pařák. Ach jo.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- majky666
- Zařízení: Huhlavej Ascend Y300
- Firmware: nějaká
- Operátor: mobil.cz
Přemýšlím o přechodu k tomuhle operátorovi.
Jde na mobil.cz posílat sms z smsbran? Například poslatsms.cz apod.
Jde na mobil.cz posílat sms z smsbran? Například poslatsms.cz apod.
Na GO mobil nejde,aspoň mi to nešlo.
Zkoušel jsem poslat zpravu z webu poslatsms.cz a neprisla mi.
Takze to zrejme nejde.
Takze to zrejme nejde.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB