Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
Asi proto,že když net potřebuješ tak si zaplatíš a koupíš data další.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem
Přesně, kdyby se ta rychlost po zpomalení dala stále vydržet, tak by si potom skoro nikdo kredit nenabíjel.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
A kolik stojí další data?
Zase bych si musel dobýt 200 Kč a měl bych 200 mb ?
Zase bych si musel dobýt 200 Kč a měl bych 200 mb ?
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím že jo,aspon teda na jejich stránce nic o netu není,jen že dobitím 200kč ískáš na 30dní internet s limitem 200mb:"Po 30 dní od posledního dobití máte k dispozici 200 MB na připojení k mobilnímu internetu plnou rychlostí. Po vyčerpání limitu nebo uplynutí 30 dní se rychlost připojení sníží na 16 kb/s. S každým dobitím se vám limit pro připojení plnou rychlostí obnoví. Do tohoto limitu se nezapočítávají servery rodiny iDNES.cz".Jiná možnost jak dostat net asi není,jako nějakj datovej balíček a podobně.
Samsung Galaxy Note 9
-
Když bych si ted koupil sim kartu Mobil.cz tak do kdy si ji musím aktivovat a co všechno musím provést ?
Skoro nic jsem na jejich stránkách nenašel
A ted ještě mám kredit na vodafonu tak si ještě nechci aktivovat novou sim ale potřebuji vědět jaká je lhůta aktivování od zakoupení
A ted ještě mám kredit na vodafonu tak si ještě nechci aktivovat novou sim ale potřebuji vědět jaká je lhůta aktivování od zakoupení
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem
Když si ji koupis a neaktivujes tak to je jako by byla ještě v regale ne?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Standa2011
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197 My Custom
Já si kupoval simku koncem května a datum expirace (datum do kdy se musí aktivovat) je 11.04.2016michalkalensky píše:Když bych si ted koupil sim kartu Mobil.cz tak do kdy si ji musím aktivovat a co všechno musím provést ?
-
a ty jsis převáděl číslo?
Jestli ano musel jsi se kontaktovat se starým operátorem? Jakýho jsi měl operátora?
Jestli ano musel jsi se kontaktovat se starým operátorem? Jakýho jsi měl operátora?
- Standa2011
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197 My Custom
číslo jsem nepřeváděl..