Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
Nevíte někdo jestli je při převádění čísla k Mobil.cz potřeba PUK kód???
Operátor od O2 mi říkal že ho budu možná potřebovat.
Dík za radu.
Operátor od O2 mi říkal že ho budu možná potřebovat.
Dík za radu.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Puk by být potřeba neměl. Snad jedině když bys zadával převod přes tu jejich SMS zprávu. Když ale zavoláš na operátora a nahlásíš kód pro přenos (PAC) tam, tak už by nic jiného chtít neměli. Aspoň teda takhle to bylo při převodu od Vodafonu k Blesku.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Jak dlouho vám trval přenos cisla?
- Exp
Od Vodafonu k Blesku 30 dní. Pokud je to mezi různými operátory, tak to trvá dost dlouho. Pokud bys ale převáděl např. mezi T-mobilem a Mobilem, tak by to mělo být lepší.
Taky záleží zda máš paušál nebo jen dobijíš kredit.Informoval jsem se u operátora(O2) a tam mi řekli že to je v řádu hodin.Déle to trvá když má někdo paušál.Mam tu simku od Mobil.cz týden a po vyčerpání 40MB mi to vrátili zpátky na těch 200MB.A přitom jsem ještě nedobíjel kredit.To potěší.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Neregistrovaný uživatel
já mám vodafone a když budu chtít přecházet na jaké číslo mám volat abych jim ohlásil,že přecházím k jinému operátorovy?
A musím je informovat když nemám paušál?
Kdyžtak kolik stojí ten hovor?
A musím je informovat když nemám paušál?
Kdyžtak kolik stojí ten hovor?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem
Hovor s operátorem by měl být zadarmo.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
V řádu pár hodin to být může, ale musí to být v rámci vlastní sítě. Tzn. přenos např. mezi O2 - Bleskmobil, T-mobile - Mobil.cz apod. Pokud se přenáší mezi různými sítěmi (Vodafone - Blesk, Mobil.cz - Bleskmobil apod.), tak to trvá dýl. Jak už jsem psal, u mě to trvalo 30 dní od zadání přenosu (Vodafone - Bleskmobil).
Michal: Voláš klasicky na linku Vodafonu *077. Tam si naťukáš spojení s operátorem. Nejdřív ale musíš zažádat o přenos u Mobil.cz (mělo by to být v samoobsluze). Dostaneš od nich PAC kód pro přenos, který nahlásíš Vodafonu. A pak už jen čekáš.
Michal: Voláš klasicky na linku Vodafonu *077. Tam si naťukáš spojení s operátorem. Nejdřív ale musíš zažádat o přenos u Mobil.cz (mělo by to být v samoobsluze). Dostaneš od nich PAC kód pro přenos, který nahlásíš Vodafonu. A pak už jen čekáš.
-
- Neregistrovaný uživatel
a když se spojím s operátorem tak to už není automat?
A taky se nic neplatí?
A taky se nic neplatí?
Tak já momentálně přecházím mezi T-mobile respektivě Twist - Mobil.cz a přechod mám naplánován na noc z 24 na 25.6 a žádost jsem podával tuším 18.6. Žádost o přechod jsem podával přímo na stránkách T-mobile přes jejich formulář.