Zdravím všetkých, obraciam sa na Vás s prosbou a dúfam, že tu spoločne nájdeme riešenie.
Takže začnem,mám mobil Orange Daytona (G510-0200),podľa návu tu na fóre som odomkol bootloader, a skúsil som pár custom romiek,momentálne mám nahodenú ROM G510-100 (B197) V1.1 FINAL (5.10.2013) od ShockeyCzT.Rom funguje bez problémov.
Môj prvý problém je, že som si presne nepozrel ešte pred nahratím prvej customromky koľko je tam voľnej vnútornej pamäte vyhradenej na ukladanie aplikácií atd. Môj momentálny stav je:
Celková pamäť 2,21GB, Dostupná pamäť 1,02GB, len pre aplikácie 186MB,tak sa teda pýtam či to má každý tak či len ja :
No druhý problém je ten, že som mam mobil zapojený na PC ako úložisko a skúsil som kuknúť naň cez acronis disk direktor a zistil som že na vnútornej pamäti mám zhruba 300MB nepriradený,bez formátu "len tak voľne pohodených ",dal by sa tento nevyužitý priestor naformátovať a pripojiť k internému úložisku?Je na to nejaký program,postup?
Vnútorná pamäť
- syntaxicek
Re: Vnútorná pamäť
1. "Problém" to je podle mě normální, jestli máš paměťovou kartu, všechno si přesouvej na ni, krom aplikací, u kterých používáš widgety.
2.problém, s tím acronisem, no nevím, dle mého názoru je to blbost, budou se tam nejspíš ukládat nějaké dočasné soubory nebo tak..
2.problém, s tím acronisem, no nevím, dle mého názoru je to blbost, budou se tam nejspíš ukládat nějaké dočasné soubory nebo tak..
Re: Vnútorná pamäť
vyriešené cez MiniTool Partition Wizard Server Edition