Přidej se

huawei ascend g510

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
huawei ascend g510
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 21. 9. 2014 12:10
Zařízení: huawei ascend g510
ROM: 0100v100r001c02b196
Operátor: vodafone

huawei ascend g510

Příspěvek od huawei ascend g510 » 21. 9. 2014 12:15

dobrý den mám telefon huawei ascend g510 po mámě a potřeboval bych poradit mám aktualizace firmware b196 ale všichni tu píšete bud b193/b195 tak jak bych třeba mohl mít b195 a další telefon mi píše že nemá root jak bych to tedy mohl udělat a ještě jak bych mohl zvětšit ram popřípadě bez rootu a prosím ještě jak bych mohl smazat při zapínání logo vodafone

Uživatelský avatar
policak
Stálý člen
Příspěvky: 157
Registrován: 23. 6. 2013 13:36
Zařízení: VF Smart ultra 6
ROM: Stock

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od policak » 21. 9. 2014 12:29

Vsechno, na co se ptas, uz tady je vysvetlene stokrat. Jestli jsi liny pouzit funkci Hledat a nejsi schopny si tyhle veci najit sam, vyser se na jakekoliv upravy mobilu, nemas na to a znicis ho.

huawei ascend g510
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 21. 9. 2014 12:10
Zařízení: huawei ascend g510
ROM: 0100v100r001c02b196
Operátor: vodafone

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od huawei ascend g510 » 21. 9. 2014 12:38

dobře ale tak jakto že mám b196
moc tomu nerozumím no ale právě proto se ptám

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9819
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global 4/64
ROM: Android 7 Miui 9.6
Operátor: T-Debile Mobile
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od mitsuu84 » 21. 9. 2014 12:47

Xiaomi Note 4 (Mido)

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 Note

huawei ascend g510
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 21. 9. 2014 12:10
Zařízení: huawei ascend g510
ROM: 0100v100r001c02b196
Operátor: vodafone

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od huawei ascend g510 » 21. 9. 2014 12:48

díky zkusím to

EDIT:mitsuu84 ale na tom prvním odkazu jak je product model není volba g510 0100
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 21. 9. 2014 12:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky do jednoho.Používej EDITACI viz pravidla

xondrax
Stálý člen
Příspěvky: 251
Registrován: 6. 6. 2013 18:06
Zařízení: Xiaomi RedMi Note 3 SE
ROM: Miui v9 CZ/SK

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od xondrax » 21. 9. 2014 13:07

@huawei ascend g510 pripojim se k policakovi,hodne si to tu pocti,nez se zacnes ptat...ted k tvym dotazum:Ram NIKDY nezvetsis.Pokud mas b196 asi bych nesel do nizsich verzi-leda by ti nefungovalo neco co v pred upgradem slo.K prechodum na custom rom,si nastuduj poradne veci z odkazu od Mitsuu84,jinak ti 510tka po mamce nemusi dlouho fungovat

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9819
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global 4/64
ROM: Android 7 Miui 9.6
Operátor: T-Debile Mobile
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od mitsuu84 » 21. 9. 2014 13:17

Jen doplním,že RAM eventuelně jde zvětšit,ale jen o nula nula prd viz Cexstel kernely,kde ve výchozím stavu je víc volné RAM jak na ofiko firmwaru.Takže nenavíší celkovou 512 MB,což už psal Xondrax že nejde,ale můžeš trocha navíšit tu co tobě jako uživateli zbejvá ;) .Jinak jak už psal policak i ted Xondrax,vše tu je x krát napsáno a řešeno ;)
Xiaomi Note 4 (Mido)

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 Note

Uživatelský avatar
Puget
Stálý člen
Příspěvky: 1984
Registrován: 18. 1. 2013 20:38
Zařízení: XiaoMi Redmi Note 5
ROM: stock
Operátor: Kaktus

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od Puget » 21. 9. 2014 17:31

Našel jsem teď toto téma, takže sem zkopíruju to, co jsem napsal v chatu.
bootlogo se dá nahradit, a ram „zvětšíš“ swapem, ale u toho ti asi nejvíc hrozí, že to brickneš. Aneb cihla se značkou huawei. Ale z cituji: „prosím pomozte telefon huawei ascend g510 píše že nemá root a vždy když instaluju třeba dload nebo clokworkmod tak se napíše co si ota a je to hrozně rychlí a žádné změny luncheru prosím jsem nováček.“ Je vidět, a nechci tě nijak urazit, že tomu vůbec nerozumíš, takže bych se do toho nepouštěl.
A ještě bych chtěl doplnit, že jestli se do toho opravdu chceš pustit, tak si přečti fóra atd. všechny příspěvky, i když to bude mít třeba 20+ stránek, ať víš do čeho jdeš a jestli to opravdu potřebuješ. Třeba já teď používám Sony SP bez rootu a můj život se nijak nezměnil. :P
>>
Ten swap je něco jako stránkovací soubor. Každopádně je to pomalejší než normální RAM a k ničemu každopádně. Do toho bych být tebou nešel, jak už jsem dříve napsal.
Pokud ti jde o změnu launcheru, jak jsi psal v chatu, tak normálně stáhni nějakej z google play a řiď se tím, co ti telefon napíše.
//máš štěstí, že píšeš na toto fórum, jinde bych tě asi vytrollil tím, že bych ti řekl ať koupíš ramky do pc a ty zapojíš usb kabelem. Mám celkem špatnou náladu... -_- :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

cjexit
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: 20. 12. 2014 23:53
Zařízení: Huawei G510

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od cjexit » 21. 12. 2014 0:03

jak odemknu bootloader u huawei g510-0100 ? to je to co nikde neni napsané. ostatní je brnkačka.

Uživatelský avatar
Mr.Oizo
Stálý člen
Příspěvky: 707
Registrován: 2. 3. 2013 9:46
Zařízení: Huawei P9 Lite

Re: huawei ascend g510

Příspěvek od Mr.Oizo » 21. 12. 2014 0:10

A máš už klíč od Huawei?
Pokud ne musíš napsat přímo na mobile@huawei.com a požádat o klíč k odemčení. Musíš napsat co máš za tel. pak
Product SN:
Product IMEI:
Product ID: (když vyťukáš tohle *#*#1357946#*#* tak ho zjistíš) pak jen počkat až ti napíšou někde píšou že slibují odpověď do 3 dnů.

Odpovědět