YOUTUBE- problém s přehráváním (logo)
Re: Huawei Ascend P6
poslala jsem ti to ve zprávě,nemuzu přijít na to jak vložit screen přímo k tématu sem
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Huawei Ascend P6
Přikládám screen o co se jedná (to logo uprostřed)
- Spoiler: zobrazit obsah
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
YOUTUBE- problém s přehráváním (logo)
jsem zvědavá jestli ještě někdo s tím má problém,ve správě aplikací po ukončení aplikace a vymazání dat dočasně logo zmizelo,ale pokud to bude připojením k síti nebo i něčím jiným ráda se dozvím radu jak tomu předejít
- syntaxicek
Re: YOUTUBE- problém s přehráváním (logo)
Neztratí to signál Wi-Fi? Je to možná blbost, ale nic jiného mně pod tou ikonou nenapadlo.
v tu chvíli jsem jela na data od operátora jelikož jsem byla mimo signál wifi,ale pak jsem to zkoušela i doma s plným signálem wifi a stejně se to ukazovalo,až po vymazání dat aplikace to vymizelo,ale nevím na jak dlouho
- syntaxicek
To je fakt divné jestli tak ti mohu poslat jinou verzi youtubu a můžeš vyzkoušet jestli to půjde.
děkuju tak zatím to ted jde,pokud se problém objeví znovu ozvu se a zkusím verzi od tebe ale kuji
- syntaxicek
OK není za co, od toho jsme tady.
ahojte, skusim dat tip co by to mohlo byt
nemas nahodou zapnute zrkadlenie obrazovky (DLNA) a snazi sa to hladat pri prehravani obrazovku na ktoru by to mohlo video zrkadlit (odosielat) ?
nemas nahodou zapnute zrkadlenie obrazovky (DLNA) a snazi sa to hladat pri prehravani obrazovku na ktoru by to mohlo video zrkadlit (odosielat) ?