sms, vypínaní
-
- Zařízení: Huawei P6
- Operátor: o2
sms, vypínaní
Zdravím mám novou P6, může mi někdo poradit:
- jak nastavím slovník rychlého psaní sms ( nějaká aplikace) u nokie byl slovník, tady je sice také ale slova absolutně z cesty .
-další věc třeba telefonuji 5 minut, a telefon se mi vrátí do zamknutého stavu ( musí se tedy nastavit , režim spánku na delší dobu asi?)
- a často se mi stáve, že přejdu do sms, telefonu nebo nějaké jiné aplikace a telefon jako by se restartoval skočí tam obrazovka huawei a pak opět režim zámku? Bude asi nějaká chyba?
Díky
- jak nastavím slovník rychlého psaní sms ( nějaká aplikace) u nokie byl slovník, tady je sice také ale slova absolutně z cesty .
-další věc třeba telefonuji 5 minut, a telefon se mi vrátí do zamknutého stavu ( musí se tedy nastavit , režim spánku na delší dobu asi?)
- a často se mi stáve, že přejdu do sms, telefonu nebo nějaké jiné aplikace a telefon jako by se restartoval skočí tam obrazovka huawei a pak opět režim zámku? Bude asi nějaká chyba?
Díky
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: sms, vypínaní
Slovník se nastavuje v nastavení klávesnice.Můžeš použít i jinou klávesnici,já mám třeba staženou Smartkeyboard + českej slovník do ní a s doplňováním slov nemám problém a rychle se učí i nová slova.
Při telefonování by měl displej u ucha zhasnout a jakmile ho od ucha odděláš zas by se měl rožnout.Zamykat by se sám měl displej jen pokud telefonuješ se sluchátkama.Já mám nastaveno na zámek 30s a problém s tím nemám
A to poslední vypadá na chybu ve firmwaru pač to co popisuješ je soft reboot a dělat by to nemělo.Můžeš zkusit udělat tovární nastavení a kdyby nepomohlo,nahodit třeba jinou verzi firmwaru.Jakou máš ted?
Při telefonování by měl displej u ucha zhasnout a jakmile ho od ucha odděláš zas by se měl rožnout.Zamykat by se sám měl displej jen pokud telefonuješ se sluchátkama.Já mám nastaveno na zámek 30s a problém s tím nemám
A to poslední vypadá na chybu ve firmwaru pač to co popisuješ je soft reboot a dělat by to nemělo.Můžeš zkusit udělat tovární nastavení a kdyby nepomohlo,nahodit třeba jinou verzi firmwaru.Jakou máš ted?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
Dík moc, slovník zkusím dát jiný, s tím voláním je to tak, že mám asi na 1 minutu režim spánku, když dovolám tam mám automaticky telefon zamklý - tak jestli je to normální, že se musí znovu odemklnout.
No a to restartování, stává se mi to už i při volání, prostě děs. Někdy se mi to stane třeba 4x po sobě a pak celý den nic. Něco dělám a zničeho nic se restartuje. Tu verzi firmwaru najdu kde, zatím se s tím jen učím tak nevim. Díky
No a to restartování, stává se mi to už i při volání, prostě děs. Někdy se mi to stane třeba 4x po sobě a pak celý den nic. Něco dělám a zničeho nic se restartuje. Tu verzi firmwaru najdu kde, zatím se s tím jen učím tak nevim. Díky
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Normální asi ne,aspoň mě se to neděje na Y300.Já když volám tak telefon po přiložeí k uchu zhasne a jakmile dovolám a telefon od ucha oddělám,tak se displej rožne.To má právě nastarost proximity senzor.Zamkne se max když volám se sluchátkama.
Verzu firmwaru najdeš v systémovým nastavení a uplně dole info o telefonu.
A ty restarty,jako první bych asi zkusil tovární nastavení (vše se smaže a telefon bude jak po vybalení z krabice) a kdyby ani to nepomohlo,zkusil bych jinej firmware nahrát.
A necituj poslední příspěvek viz pravidla fóra
Verzu firmwaru najdeš v systémovým nastavení a uplně dole info o telefonu.
A ty restarty,jako první bych asi zkusil tovární nastavení (vše se smaže a telefon bude jak po vybalení z krabice) a kdyby ani to nepomohlo,zkusil bych jinej firmware nahrát.
A necituj poslední příspěvek viz pravidla fóra
Samsung Galaxy Note 9
-
Ok díky, zkusil jsem tovární nastavení a zatím ok, uvidíme. Tak zatím
sms nejde zvuk
Ahoj, mam Huawei Ascend P6 a nejde mi vubec zvuk u sms. Uz jsem z toho dost bezradna,protoze jsem vyzkousela snad vse a stale nic Přitom puvodne mi zvuk u sms normalne sel. Nechapu co se stalo jestli jsrm treba nemohla neco omylem vymazat,kdyz jsem s nim jeste moc neumela..nevim. jeste se mi to nikdy nestalo. Zvuk mam normalne nastaveny na nejvyšší hlasitost,i ton prirazeny, ale presto kdyz mi prijde sms,nevyda to ani hlasky Prosim poradte mi nekdo co s tim. Dekuji.
Reset do továrního nastavení bude nejrychlejší a nejspolehlivější varianta. Akorát si musíš všechno zazálohovat.
-
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: HYD52ROM (B125)
Taky mi z nějakého důvodu přestal fungovat zvuk upozornění na příchozí SMS. Resp. ozve se tak v 1 z 5 případů. Používám Go SMS Pro a mám podezření, že to začalo po poslední aktualizaci.
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Taky používám Go Sms a u mě "zvoní" každá příchozí sms.
Samsung Galaxy Note 9
-
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: HYD52ROM (B125)
Tak po factory resetu a obnově nandroid zálohy už notifikace opět fungují a to i po aktualizaci GO SMS pro.