Huawei Ascend P6
Re: Huawei Ascend P6
Kartu je nutno formátovat na FAT32 a funguje bez problémů. Konkrétně mám v P6 tuto
http://www.czc.cz/sandisk-micro-sdxc-ul ... 33/produkt
http://www.czc.cz/sandisk-micro-sdxc-ul ... 33/produkt
Ďakujem za odpoveď, nakoniec som sa rozhodol pre 32Gb kartu nakoľko mám ešte v druhom mobile 16Gb kartu a v tablete tiež 16Gb, takže miesta na dáta bude dostatok Konkrétne som sa rozhodol pre túto http://pamatove-karty.heureka.sk/sandis ... -class-10/ nakoľko zo Sandiskom mám len dobré skúsenosti a používam ich vo všetkých zariadeniach aj keď karty z nižšej rady.
Chcem sa ale opýtať ešte jednu vec ohľadom bluetooth v P6-tke. Viem že bohužiaľ obsahuje ešte staršiu verziu 3.0. Mám autorádio Alpine BT 72 a kedže toto rádio umožňuje prehrávanie aj cez bluetooth veľmi často ho používam. Z P6-tkou mám ale problém že pri prehrávaní takýmto spôsobom neposiela do rádia METADATA, teda informácie o pesníčke ako názov, interpret a pod. Z HTC Desire X podobné problémy nemám, čo má asi aj kvôli tomu že obsahuje aj novšiu verziu bluetooth. Fakt je ale ten že napr. na Samsung Galaxy S tieto veci fungovali tiež normálne ale mal som v ňom CyanogenMod. Chcem sa opýtať či má niekto tieto žiaľ nie dobré skúsenosti a či je možné nejakým spôsobom tento problém odstrániť bez toho aby som musel meniť celú ROM-ku v mobile? Vďaka
Chcem sa ale opýtať ešte jednu vec ohľadom bluetooth v P6-tke. Viem že bohužiaľ obsahuje ešte staršiu verziu 3.0. Mám autorádio Alpine BT 72 a kedže toto rádio umožňuje prehrávanie aj cez bluetooth veľmi často ho používam. Z P6-tkou mám ale problém že pri prehrávaní takýmto spôsobom neposiela do rádia METADATA, teda informácie o pesníčke ako názov, interpret a pod. Z HTC Desire X podobné problémy nemám, čo má asi aj kvôli tomu že obsahuje aj novšiu verziu bluetooth. Fakt je ale ten že napr. na Samsung Galaxy S tieto veci fungovali tiež normálne ale mal som v ňom CyanogenMod. Chcem sa opýtať či má niekto tieto žiaľ nie dobré skúsenosti a či je možné nejakým spôsobom tento problém odstrániť bez toho aby som musel meniť celú ROM-ku v mobile? Vďaka
- mjmartin167
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: B520
- Operátor: Telekom
Zdravim. Tak mam tento mobil konecne aj ja, len by som potreboval pomoct. Vsetko sa mi uklada do pamäte telefonu, neviete niekto ako by som to mohol nastavit aby sa mi to ukladalo na kartu? Dik
- mjmartin167
ako vybrat? Ja ked to otvorim mam tam len info o pamäti.
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Tak zkus vyndat a dat zpet pametovku a zkusit znova ji najit v nastaveni a dat ji jako vychozi
Naše forum, vaše forum :-)
- mjmartin167
ziadna zmena, mam tam len moznosti Odpojit kartu a Vymazat kartu. Je mozne, ze sa to neda?
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Pokud tam mas odpojit kartu,tak by mela byt normalne nactena a fungovat.
Naše forum, vaše forum :-)
- mjmartin167
no ona funguje, len mi vsetko co stiahnem mobil uklada do pamäte telefonu.
Já to mám úplně stejně jako mjmartin167 a foun mi začíná při aktualizaci aplikací hlásit "Nedostatek místa v uložišti".
A když se juknu na Vnitřní uložiště, tak třeba Fotografie, videa mi zabírají 1,90 GB, ale ve Správci souborů je najdu pouze na kartě, ne ve vnitřním uložišti.
Tomu tedy nerozumím.
A když se juknu na Vnitřní uložiště, tak třeba Fotografie, videa mi zabírají 1,90 GB, ale ve Správci souborů je najdu pouze na kartě, ne ve vnitřním uložišti.
Tomu tedy nerozumím.