Ahoj, mám problém se svým Huawei P6. Včera jsem ho připojil na nabíječku a od té doby nefunguje. Stále se zapíná a vypíná. Vždy se zobrazí úvodní obrazovka "Huawei Ascend" a hned se vypne a takto to jde stále dokola. Zkoušel jsem se dostat do recovery ale nefunguje to. Jediné co se stane když podržím kombinaci tlačitek power a volume - je, že se přestane vypínat, ale obrazovka zamrzne na výše zmíněném nápisu. Nevíte někdo co s tím? Chtěl jsem s tím dojít do opravny, ale momentálně jsem ve spojených státech a zde nemá Huawei technickou podporu...
Múžete mi někdo poradit co s tím? Dík
zamrznutý telefon
-
- Zařízení: Huawei P6
- Firmware: B111
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Re: zamrznutý telefon
Asi protože Recovery je power a volume + .. Power volume- je fastboot a proto ti to zamrzne na logu.. Myslím že ti Hard reset nepomůže a budeš si muset stáhnout celou novou stock ROM
viewforum.php?f=29 Instalací z původního recovery projdou jen Stock ROM..
viewforum.php?f=29 Instalací z původního recovery projdou jen Stock ROM..
-
Vůbec nikam mě to nepustí. Ani do recovery. Je nějaká možnost jak to přeinstalovat přes PC?
-
A ani když ho píchnu na nabíječku neobjeví se ikona dobíjení a dioda jen problikavá.
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
skus VOL UP + VOL DOWN + POWER .. pokud to napíše něco ve stylu soubor nenalezen tak si na SD kartu stáhni nějakou stock rom a opakuj.. pokud ani tohle neprojde tak už asi jen reklamace
-
Ani jedno nefunguje. Nenapise mi to vubec nic jen zamrzne obrazovka. Na reklamaci ho dat nemuzu protoze jsem ve statech. Takze ask zahodit...
Klasicky bootloop. Ja som sa do toho dostal vlastnou vinou a pomohol SP Flash tool. V pripade P6 neviem. Ked si v statoch, tak ho zahod a kup si novy. To je konzumna spolocnost