No tak je tam spousta témat a zajímavostí to ano ale návštěvnost mizivá...podívej se na témata která jsem založil nebo v nich psal a odpověd vůbec žádná...josefu cmarovi jsem psal sz a ani neodpověděl, přitom na foru podle profilu dnes několikrát byl
Jasný no.Já sem rád že sem tady a že tady to jede.Jen by to chtělo víc lidí a i víc huawei značek.A i to irozjet víc v P6 vlákně,jako víc majitelů P6tky sem dostat.Ted to nejvíc asi jede v G510 a Y300.I G300 už je taková slabší co do dotazů atd.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
No co koukám tak nejaktivnější jsme tu asi my dva co? můžu pro to udělat dvě věci, doporučit diskuzi na FB a dát si odkaz do podpisu na smartmanii, android foru, mobilmanii a tak, třeba to nějakíé zvědavce přitáhne...mě osobně smartmania začíná štvát páč se začíná orientovat skoro jen na WP...je to dobrý OS ale v tom případě at se přejmenují na WPmania...jako furt tam od některých číst že je android zalagovaná sračka a jak je WP boží, dokonalý, nejrozumnější a nejstabilnější OS....ještě by se slušelo přidat nejuzavřenější a nejhloupěšjší, mě už nějak přestává bavit.
Já většinou odkazuju na heurece když maj dotazy na huawei tak sem na fórum a i na androidforu mám v podpisu link sem Aj na G+ v huawei skupině sem tam když něco přidávám tak hodím odkaz sem na fórum
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
je tu nejaky majitel P6 co pouziva CSiSimple a funguje mu korektne? tim myslim, ze kdyz davm vytocit cislo tak naskoci okno s vyberem jak uskutecnit hovor (voip, gsm, callback) a nezacne se automaticky hned vytacet cislo pres gsm?
Ahoj tak už mám zase problém,je to semnou hrozný prosím nevíš proč když se koukám do galerie na veškerá svá fota,tak u každé fotky se mi u každého člověka na foto ukazuje bílý rámeček kolem obličeje a pod tím napsáno přidat jméno? jde s tím něco udělat? nebo je to někde v nastavení? příjde mi to jak kdybych chtěla označovat pro FB a moc se mi to nelíbí děkuju