hlasitý odposlech
hlasitý odposlech
Zdravím, měla bych dotaz,při volání s hlasitým odposlechem když zhasne display nevím jak mám odposlech vypnout a pokračovat v hovoru.Bočním zapínacím tklačítkem se mi hovor vypne uplně a jiná tlačítka nereagují,když display nesvítí nemůžu odposlech vypnout.Máte někdo radu díky
Re: hlasitý odposlech
hmmm,myslím že jem s ním hýbat zkoušela, ale zítra to vyzkouším, díky
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Já ho vždy rozsvítím tlačítkem Power, kliknu na reproduktor a přiložím k uchu.
Ale při oddálení od ucha se rozsvítí, v opačném případě sem už napsal. Mě to funguje normálně
Ale při oddálení od ucha se rozsvítí, v opačném případě sem už napsal. Mě to funguje normálně
Naše forum, vaše forum :-)
no jo , při oddálení od ucha se sice rozsvítí ,ale po chvíli na stole zase zhasne,a pak už nevím jak ho rozsvítit když chci odposlech vypnout
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
A to zapínací (power) tlačítko nefunguje?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tlačítko power mi právě hovor ukončí
takjsem vyzkoušela vše, pohyb telefonu,nic display zustane černý, tlačítko power hovor vypne,tak už není žádná rada ,:)?
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Power tlačítko ukončí hovor??? Tak už tohle je velice divný.
Já když někam volám, položím ho na stůl, na hlasitý i tichý hovor, a stisknu Power tlačítko, tak se mi rozsvítí displej a při druhém stisku zčerná displej, vše funguje tak jak má. Takže něco není u tebe v pořádku, což je jasný a nemusím to ani psát. Asi bych ho poslal na reklamaci
Já když někam volám, položím ho na stůl, na hlasitý i tichý hovor, a stisknu Power tlačítko, tak se mi rozsvítí displej a při druhém stisku zčerná displej, vše funguje tak jak má. Takže něco není u tebe v pořádku, což je jasný a nemusím to ani psát. Asi bych ho poslal na reklamaci
Naše forum, vaše forum :-)