Huawei P6-U06 – další fotky nejtenčího smartphonu na světě.Parametry nevypadaj špatně:4,7“ 720 displej, 1,5GHz čtyřjádrový procesor s 2GB RAM a 32 GB úložného prostoru potěší i náročnějšího uživatele. Systémem by měl být Android ve verzi 4.1.2 a tlouštka 6.18mm.Jen by mě zajímala cena teda,dle mě bude podobná jak u ascendu D2.Jinak dostpnost letos udajně
Dnes 18.6.2013 se chystá slavnostní představení modelu Huawei P6 v Londýně
Tak hotovo a Huawei Ascend P6 je na světě
Takže kompletní parametry nejtenšího smartphonu krom tlouštky 6.18mm jsou,čtyřjádrový procesor K3V2 s taktovací frekvencí 1.5GHz,2gb RAM.Interní pamět je 8gb+micro sd karta.Displej má úhlopříčku 4,7 palce s HD rozlišením,který využívá technologii in-cell pro dosažení tenčího profilu.Samozřejmě nesmí chybět technologie MagicTouch, díky které budete moci ovládat Ascend P6 v rukavicích.Hmotnost je 120g.O energii se stará baterka o kapacitě 2000mAh.Dále je tu přední 5mpx kamera a zadní 8mpx.P6tka jede na androidu 4.2.2 a nechybí ani rozhraní EmotionUI.Oficiální cena zatím není známá.Od července se začne prodávat v západní Evropě a to prostřednictvím operátorů a prodejců Vodafone,Telefonica,Orange,H3G,O2,Carphone Warehouse,TalkTalk,Media Markt & Saturn,TIM a také u online prodejců Amazon a CDiscount. Další trhy budou následovat.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Možná by mohli udělat i nejakej s procesorem k3v3 třeba jako Samsung má verzi s 4jadry a 8jadry tak by ten huawei mohl mít verzi s k3v2 a verzi s k3v3
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Mě ten hon za co nejvyšším počtem jáder přijde docela o ničem popravdě.K čemu využiješ 8mi jádrovej procesor v mobilu?Nebo i 4 jádrovej.To už se jen výrobci předháněj kdo do čeho nacpe víc věcí a lidi na to slyšej,pač čím víc,tím líp a předjáněj s v benchmarkách .Ale nemyslím si že by to mělo reálný využití.Stejně 90% lidí má smartphone na sms,volání,sem tam něco vyfotit,brouzdání po netu a na sociální sítě a kecálky,nebo navigace.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Taky si myslím, že lidé slyší na to kolik co má jader, ale android se celkem seká když má malý výkon, ne jako např. iOS který rozjede náročné hry i na 600MHz procesoru
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).