Nový mobil do 4 tisíc kč
Nový mobil do 4 tisíc kč
Ahoj, přidala jsem se mezi vás, abych poprosila o radu zkušenější...mám nyní Samsung Galaxy W, ale rozbil se mi displej, tak budu kupovat nový mobil a nevím stále jaký, mám možnost mít nový
Huawei Ascend G510 za 3200kč, pak jsem se ještě dívala na:
PRESTIGIO MultiPhone 5450 DUO - za 3600kč bych řekla slušný, jen nevidím nějáký extra rozdíl mezi Huawei G510 a tímto mobilem? Že by v procesoru?
ZTE Blade G - z něj jsem po čtení recenzí na netu rozčarovaná
Gigabyte GSmart Aku A1 - tady mám obavu, jak padne do ruky, je dost velký na hloubku a nějak jsem z této značky rozčarovaná....i když je to 4-jádro a má 1GB RAM
Nebo doporučíte jiný mobil do max.4tis.? Dívala jsem se i na Lenovo, ale vyřadila jsem ho...mohl by mi někdo říct, který z těchto mobilů je nej a proč, postupně je seřadit dle výkonosti? V čem je který lepší? Ráda bych displey 4.5 palce, chodím na net přes wifi a někdy přes operátora, jinak volám, píšu zprávy, spíš mi jde o to, aby se mi nějak nesekal net, nepotřebuji mít zaráz otevřených 10stránek, stačí mi jedna-dvě web záložky a klidně si brouzdat. Na živo jsem zatím viděla jen Huawei-ten krásně padne do ruky a Prestigio...ještě si je sjedu vyzkoušet, ty dva další neznám, nevím, neviděla jsem je Prvně jsme měla ve výběru jen Huawei a Prestigio, ale nyní teda nevím, když jsem potkala na netu ty dva další i když se výše píše, že už jsou zastaralý nevím no, zda čekat až přijdou nové mobily, které stejně podle výbavy půjdou nad 5tis., tím myslím zmiňované od Huaweie děkuji předem za názor a pěkný den všem
Huawei Ascend G510 za 3200kč, pak jsem se ještě dívala na:
PRESTIGIO MultiPhone 5450 DUO - za 3600kč bych řekla slušný, jen nevidím nějáký extra rozdíl mezi Huawei G510 a tímto mobilem? Že by v procesoru?
ZTE Blade G - z něj jsem po čtení recenzí na netu rozčarovaná
Gigabyte GSmart Aku A1 - tady mám obavu, jak padne do ruky, je dost velký na hloubku a nějak jsem z této značky rozčarovaná....i když je to 4-jádro a má 1GB RAM
Nebo doporučíte jiný mobil do max.4tis.? Dívala jsem se i na Lenovo, ale vyřadila jsem ho...mohl by mi někdo říct, který z těchto mobilů je nej a proč, postupně je seřadit dle výkonosti? V čem je který lepší? Ráda bych displey 4.5 palce, chodím na net přes wifi a někdy přes operátora, jinak volám, píšu zprávy, spíš mi jde o to, aby se mi nějak nesekal net, nepotřebuji mít zaráz otevřených 10stránek, stačí mi jedna-dvě web záložky a klidně si brouzdat. Na živo jsem zatím viděla jen Huawei-ten krásně padne do ruky a Prestigio...ještě si je sjedu vyzkoušet, ty dva další neznám, nevím, neviděla jsem je Prvně jsme měla ve výběru jen Huawei a Prestigio, ale nyní teda nevím, když jsem potkala na netu ty dva další i když se výše píše, že už jsou zastaralý nevím no, zda čekat až přijdou nové mobily, které stejně podle výbavy půjdou nad 5tis., tím myslím zmiňované od Huaweie děkuji předem za názor a pěkný den všem
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový mobil do 4 tisíc kč
Když to tak shrnu.Ascend G510 a PRESTIGIO MultiPhone 5450 DUO sou skoro stejný,prestigio má jen o něco vyšší rozlišení displeje,má novější android a je to dual-sim.Ale Huawei má silnější baterku,určitě je lepčí spracování telefonu a verze G510-0100 i NFC.Výkonově na tom bude možná lepší prestigio s procesorem mediatek oproti G510.Ale zas G510 má větší podporu co do komunity lidí kolem něj.Takže tady bych radš pokud nechceš dual-sim,tak bral Ascenda G510.
ZTE Blade G ne,to je lepší ZTE Blade V protože za cenu cca 3500kč dostaneš 4 jádrovej procesor,1Gb ram atd.Info je o něm TADY.Ale má jen 4palcový displej.A nebo ZTE Blade Q Stojí neceý 4tis,4.5palc displej,android 4.2 a je to novinka neokoukaná zatím
A ten Gigabyte GSmart Aku A1,u toho zas podle recenzí píšou že má nic moc foták a nic moc displej,špatný pozorovací uhly atd.
A k těm novejm huawei, Honor 3C by moh bejt u nás do 4tis (v číně stojí 2600kč).
Takže z těch co si psala bych já osobně volil mezi G510 a bud ZTE blade V a nebo Q.Cenou by vyhrál ascend G510.Ale co do výkonu bych volil mezi těma dvěma ZTE.A pokud bych chtěl 4.5pc displej,asi by vyhrál Blade Q.
ZTE Blade G ne,to je lepší ZTE Blade V protože za cenu cca 3500kč dostaneš 4 jádrovej procesor,1Gb ram atd.Info je o něm TADY.Ale má jen 4palcový displej.A nebo ZTE Blade Q Stojí neceý 4tis,4.5palc displej,android 4.2 a je to novinka neokoukaná zatím
A ten Gigabyte GSmart Aku A1,u toho zas podle recenzí píšou že má nic moc foták a nic moc displej,špatný pozorovací uhly atd.
A k těm novejm huawei, Honor 3C by moh bejt u nás do 4tis (v číně stojí 2600kč).
Takže z těch co si psala bych já osobně volil mezi G510 a bud ZTE blade V a nebo Q.Cenou by vyhrál ascend G510.Ale co do výkonu bych volil mezi těma dvěma ZTE.A pokud bych chtěl 4.5pc displej,asi by vyhrál Blade Q.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Děkuji moc za odpověď a že byla sakra rychlá odezva no, po pravdě mi Huawei i nějak tak pěkně sedl do ruky či jak to říct ale ten ZTE blade Q vypadá teda taky dobře ale rozdíl mezi ZTE a Huaweiem vidím tedy jen v RAM, ZTE má 1GB....no, docela jsi mě i nahlodal tím, že by se ten nový Huawei měl prodávat okolo 4tis., pokud to tak bude, tak to bude velký hit, tedy aspoň si podle údajů myslím...
Jinak, ano, chtěla bych aspoň 4.5 diplej, mám nyní 3.7 a přijde mi to hodně malý
Jinak, ano, chtěla bych aspoň 4.5 diplej, mám nyní 3.7 a přijde mi to hodně malý
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Kontaktovat uživatele:
U toho novýho huawei cenu jen tipujou na základě ceny v číně a že G300 i Y300 jako nový ve své kategorii startovali na 3990Kč by očko.Takže stejná cena se očekává i u Honoru 3C jakožto "nejslabší" novinky.
Jo,mezi Ascendem G510 a ZTE BLade Q je rozdíl v dvojnásobné ramce,Blade má i silnější baterku,novější verzi androidu,vyšší rozlišení displeje o fous a hlavně novější procesor,takže i šetrnější k baterce a výkonější jak ten v G510.
Jo,mezi Ascendem G510 a ZTE BLade Q je rozdíl v dvojnásobné ramce,Blade má i silnější baterku,novější verzi androidu,vyšší rozlišení displeje o fous a hlavně novější procesor,takže i šetrnější k baterce a výkonější jak ten v G510.
Samsung Galaxy Note 9
-
- Zařízení: GoClever Quantum 4
- Firmware: QM7 2.2
- Operátor: O2 (Modré volání)
Když ušetříš ještě cenu cca dvou krabiček cigaret, tak si můžeš z anglického Amazonu objednat Motorolu Moto G. Vychází asi o 400,- levněji než z Německa - 129 liber, s dnešním kurzem 4 270,- Kč. A je to o třídu a generaci jinde než všichni tihle "číňani"... (čtyřjádrový Qualcomm, větší výkon než (před)loňský Nexus 4; 1 GB RAM; 4,5 palcový HD displej krytý gorilla glass; Android 4.4.2; 50 GB navíc na Google Drive na dva roky jako bonus; dlouhá výdrž baterie). A barevný kryt si můžeš nechat podarovat k Valentýnu
- saxin
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3.
- Operátor: Bleskmobil
Dnes jsem viděl v letáku Makro Samsung Galaxy Trend 4" za necelé 4000kč.
Taky dobrá volba.
Taky dobrá volba.
Jak jsem se dívala na netu, tak zatím byl Honor představený v zahraničí, tak uvidíme, kdy dorazí k nám....pokud bude cena kolem 4tis., tak by to byl jasný kandidát, i dkyž uhlopříčka 5palců už mi přijde dost, ale zase je tenký, takže by se nemusel držet špatně ale chce to zkusit, nicméně, nejspíš počkám a pokud to nebude Honor, tak mě nejvíc zaujal ZTE Blade Q, dle popisu vypadá dobře
No, dobrá volba to možná je, ale má 4ku displej, já už bych raději 4.5 navíc má jednojádrový procesor a myslím si, že lepší jsou aspoň 2-jádrasaxin píše:Dnes jsem viděl v letáku Makro Samsung Galaxy Trend 4" za necelé 4000kč.
Taky dobrá volba.
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
To simik: jeste se podivej na Gigabyte Gsmart roma 2... ja resil do ted to samy co ty,vyber telefonutoho nej do 4.tis.Mitsuu je na toto specialmann .je to takova placicka tenulinka,me se libi ze vsech nejvic a parametry ma taky jaks taks dobry. tady je odkaz
viewtopic.php?f=30&t=1575
viewtopic.php?f=30&t=1575
Naše forum, vaše forum :-)
Děkuji, na ten jsme koukala, ale má 4ku displej, já jsem asi náročná, ale mám nyní 3.7 a ta 4 mi přijde pomale stejná-malá