Jde nahrát Android na Windows telefon?
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
Jde nahrát Android na Windows telefon?
ahoj, ptám proto, že se mi líbí design Nokie čili Microsoftu telefonu a nechci mít v telefonu windows. Otázka tedy je jestli to jde a kde hledat? Prosím o odkaz a tak. Díky moc všem.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jde nahrát Android na Windows telefon?
Já si myslím že to nejde.Na android portovali na některý modely WP (nebo WM) a šlo to.Ale na WP naportovat android asi neklapne.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
Re: Dá se nahrát android na windows telefon
Aha, já si to myslel, že jsem o tom nenašel nic. Škoda, design Nokie čili Microsoft se mi líbí. Díky za postřeh.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Na aktuální Windows telefony to nejde. Musela by to být speciálně upravená ROM pro konkrétní model. Jestli by to teda vůbec fungovalo, je tam spousta věcí jinak. Jestli chceš Android, tak si kup Android telefon, určitě ti nějakej padne do oka.
Mimochodem pamatujete na HTC HD2? To byl Windows Mobile telefon a šel na něj nainstalovat Android, Windows Phone, Meego, Firefox OS, Sailfish, Ubuntu a kdoví co ještě.
Mimochodem pamatujete na HTC HD2? To byl Windows Mobile telefon a šel na něj nainstalovat Android, Windows Phone, Meego, Firefox OS, Sailfish, Ubuntu a kdoví co ještě.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
JJ pamatuji, hele ono když se chce tak to jde ale kdo by se s tim pachtil a navíc zadarmo? to si clovek radeji nejaky android koupi, vyber je neskutecny a jiste si vybere to co mu bude vyhovovat.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB