Navigace GoClever Mireo viaGPS (Quantum 4)
-
- Neregistrovaný uživatel
Navigace GoClever Mireo viaGPS (Quantum 4)
Navigace která je předinstalovaná od GoCleaveru Mireo viaGPS ke stažení ZDE
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 9. 11. 2013 14:31, celkem upraveno 2 x.
-
- Zařízení: GoClever QUANTUM 4
- Operátor: t mobile
Re: Navigace GoClever Mireo viaGPS
v té navigaci je jen anglický hlas,je tady možnost i češtiny
jinak já v tom mám Be-on-road a jede v pohodě a je zadara,jen sem tam se mi zblázní,chce to zlepšit lokalizaci jak psal v polské recenzi
jinak já v tom mám Be-on-road a jede v pohodě a je zadara,jen sem tam se mi zblázní,chce to zlepšit lokalizaci jak psal v polské recenzi
-
já jsem tu navigaci v telefonu vubec nezkoušel takže nevím ale otevíral jsem ji nastavil jsem jazyk na češtinu ale u hlasů tak český jazyk nebyl
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Be-on-road je zadara?Na gplay je ke stáhnutí sice zdarma,ale jen 7mi denní zkušební verze.Jako že uplně FREE sem tam nenašel.Jen teda maj zdarma OpenStreetMap.Pepsinos píše:jinak já v tom mám Be-on-road a jede v pohodě a je zadara
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Be-on-road můžeš mít s OSM free, CEDA za menší peníz nebo Navteg. Lze použít i MapFactor, je i zadara.
-
Mám tu goclever navigaci pro vás připravenou ale nějak dlouho se to dává na mega
-
Aktualizován príspevek tak muzete stahovat )
Já jsem Mireo hned vyhodil. Zdálo se mi, že jede trhaně. Používám iGO. Pro zájemce jsem upravil na Goclever Quantum4.
http://m.uloz.to/xcUrM36z/sdcard0-zip
Stáhnout klidně z telefonu(přes wifi). Rozbalit archiv a nakopírovat na kartu. Potom spustit instalačku(soubor s názvem začínajícím na 9.6.22) z adresáře iGO(nezapomeňte zaškrtnout v Nastavení-Zabezpečení-Neznámé zdroje). Pak už jen používat.
http://m.uloz.to/xcUrM36z/sdcard0-zip
Stáhnout klidně z telefonu(přes wifi). Rozbalit archiv a nakopírovat na kartu. Potom spustit instalačku(soubor s názvem začínajícím na 9.6.22) z adresáře iGO(nezapomeňte zaškrtnout v Nastavení-Zabezpečení-Neznámé zdroje). Pak už jen používat.
-
- Zařízení: GoClever QUANTUM 4
- Operátor: t mobile
mám nějaký problém,zkusil jsem IGO nainstalovat,mám ho v aplikacík,ale když jej chci spustit píš please insert your iGo SD card?
Jak se jmenuje adresář který jsi umístil na kartu? Mělo by to být rozbaleno přímo na kartě jako iGO, v něm složky content, license, atd. Já jsem sys.txt připravil pro tenhle název, podud jsi adresář pojmenoval jinak než iGO nebo je to vloženo do nějakého podadresáře tak to přesuň, nebo budeš muset upravit cestu v souboru sys.txt.
Rozbalení je nejlepší dělat třeba v Totalcommanderu, tam je to pěkně přehledné.
Rozbalení je nejlepší dělat třeba v Totalcommanderu, tam je to pěkně přehledné.