Xiaomi Mi3
- syntaxicek
Re: Xiaomi Mi3
Taky jsem tohoto názoru, první odzkouším pak mohu hodnotit, bez toho je to dobrá blbost.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Stačí si o té značce aspoň něco přečíst.O Xiaomi i Miui rom,je toho na netu plno
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Uznávám,že to nemusí být nekvalitní.
Jen je to pro mě nová značka. Až zrušim G300 tak vyzkouším Xiaomi.
Jen je to pro mě nová značka. Až zrušim G300 tak vyzkouším Xiaomi.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jako já osobně bych do xiaomy šel,nebo do oppo.Jsou to firmy co se soustředí hlavně na čínkskej trh a ty trhy okolo,ale co telefon,to hit a je po nich hodně poptávka.A třeba oppo už prodává i v evropě a u oppo find 5,hned po zveřejnění prodeje v Evropě,se společnost začla potýkat s problémem překročení kapacity kusů,skrz obrovský zájem.A xiaomi chce taky začít prodávat ofiko i v evropě.A od xiaomi ta jejich Miui rom je populární docela fest i u nás.A ono ani Huawei pořád není u nás tak známá,zaběhlá značka,i když x let prodávala svoje telefony pod vodafonem.
Samsung Galaxy Note 9
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Já bych se toho taky nebál. Ten telefon má výborné parametry, dobrou cenu a podle mě skvělý jednoduchý design (trošku mi připomíná některé modely od Nokie). Kdyby byl dostupný i u nás, tak klidně. Myslím že by šel na dračku (pokud by to nezabili přehnaně navýšenou cenou) a mohla by kolem té značky vzniknout dobrá komunita. Navíc za cenu, za kterou se prodává by se ho možná vyplatilo objednat i z té Číny.
První videa už jsou i na Youtube:
EDIT: Podle té recenze kryje displej odolné sklo od Corningu. Tzn. nejspíš Gorilla Glass.
První videa už jsou i na Youtube:
EDIT: Podle té recenze kryje displej odolné sklo od Corningu. Tzn. nejspíš Gorilla Glass.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Líbí se mi,ze Xiaomi ma v sobe ty nejlepsi komponenty,hlavne vsechno znackove,zadne no name,coz sice jeste nic nemusi znamenat,ale vsechno je dobre odladene,luxusni cena,miui rom v cestine,diky ceske komunite,osobne vlastnim Xiaomi Mi2 a je to super telefon,neuveritelne rychly a kvalitne zpracovany,za sebe mohu tuto znacku jen doporucit,Mi3 je jeste o velky kus dal,ale ja 5" displej zatim nepotrebuji.
je pravda,ze nektere cinske ...ikdyz pro nas nezname znacky zacinaji hodne vystrkovat ruzky Jinak Xiaomi udajne zalozili vyvojari Miui rom,ktera ziskavala stale na popularite,tak se rozhodli zalozit firmu,no jen tak dal
je pravda,ze nektere cinske ...ikdyz pro nas nezname znacky zacinaji hodne vystrkovat ruzky Jinak Xiaomi udajne zalozili vyvojari Miui rom,ktera ziskavala stale na popularite,tak se rozhodli zalozit firmu,no jen tak dal
- Exp
A tys tu Mi2 objednával přímo z Číny? Jak vyšlo poštovné nebo doplácelo se tam ještě něco (clo apod.)? Že to založili vývojáři MIUI jsem ani nevěděl. Každopádně to byl dobrý krok jak je vidět.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Ty rozměry jsou celkem fajn na 5".
Edit: Při brouzdání po netu na mě vyskočilo tohle, nic co už není známo. http://www.svetandroida.cz/telefon-xiao ... upe-201309
Edit: Při brouzdání po netu na mě vyskočilo tohle, nic co už není známo. http://www.svetandroida.cz/telefon-xiao ... upe-201309
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Já ho koupil z druhe ruky na foru miui.cz,postovne z Ciny pres DHL je 24$ doruceni pokud je skladem cca 5dni!!! nebo pres HongKong post za cca 20dni a posta zdarma,ale to bych radeji neriskoval,ikdyz Xiaomi ma nejakou specialni krabicku,na kterou muzes slapnout a nepromackne se
- Exp
Zajímavý video na Youtube