Dobrý den. Po měsící jsem se rozhodl znovu zkusit dát do telefonu Jelly bean, protože mě to dříve nešlo. Jednou se mi dokonce povedlo android uplně odinstalovat a telefon nešel zapnout (vjelo to jen do nějaké nabídky).. Tady na forum mi poradili, že si mám na sd kartu dát nějaký soubor a z té nabídky ho nainstalovat, jenže já už nevím o jaký soubor se jednalo.. Tak bych se chtěl zeptat, jestli by jste mi nepomohli s tím souborem..
Děkuji za koždou pomoc.. S pozdravem Filip.
Jelly Bean - Kdyby to nevyšlo
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Jelly Bean - Kdyby to nevyšlo
Nejspíše myslíš ofiko B952 GV do složky dload, že?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Tak dobrý, už to mám
ted ale, když chci otevří CWM, tak mi to napíše ,,soubor bitové kopie disku je poškožený'' .. Nevíš, co s tím?
ted ale, když chci otevří CWM, tak mi to napíše ,,soubor bitové kopie disku je poškožený'' .. Nevíš, co s tím?
-
- Neregistrovaný uživatel
Tak nakonec jsem zvládl i toto.. Jenže ted m přijít na řadu instalování Romky, jenže když vjedu přes CWM do té složky, tak tam mám akorát různý podsložky., takže nevím, jak to dál instalovat.. Vše jsem stahoval odsud z tohoto nvodu viewtopic.php?f=16&t=373
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Mě přijde, že jsi ten soubor extrahoval a nebo jsi ho dal někam a už ho nemůžeš najít.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).