Jde na G300 nejak vyladit zvuk pri nahravani,respektive prehravani videa nahraneho telefonem?Treba nejakym upgradem firmwaru?
Nekdo tady psal ze jde zvysit vykon procesoru na 1,2 GHz. Je to pravda?
Poradi nekdo? Dik.
Zvuk a procesor
Zvuk a procesor
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- syntaxicek
Re: Zvuk a procesor
Ano pokud máš root tak stačí stáhnout app na google play, když ho nastavíš na 1,2 tak to bude žrát baterku jak o závod o té hlasitosti nevím, jestli tím nějak stoupne, pochybuji.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Je potřeba nahrát taktovatelný kernel. Origo tě nepustí přes 1008 MHz. S rootem samotným jde jenom podtaktovat.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- syntaxicek
Jde ještě nastavit aby nešel pod těch 1008 takhle jsem to myslel
-
- Zařízení: G300
- Firmware: B895 Slim
- Operátor: Blesk mobil
To je ovšem zbytečné, pokud to neděláš za účelem vyžrání baterie.
Pavel: Když nastavíš minimální frekvenci na minimum (120 MHz - 1,2 GHz), tak vydrží stejně, teoreticky vydrží ještě víc:
Pavel: Když nastavíš minimální frekvenci na minimum (120 MHz - 1,2 GHz), tak vydrží stejně, teoreticky vydrží ještě víc:
- Spoiler: zobrazit obsah
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
A co konkrétně máš za problém s tím zvukem?Pavel píše:Jde na G300 nejak vyladit zvuk pri nahravani,respektive prehravani videa nahraneho telefonem?Treba nejakym upgradem firmwaru?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Mam na mysli ten priserny zvuk co se line z reproduktoru pri prehravani videa nahraneho telefonem G300.
Jde s tim neco udelat?Nebo je to vada kazde G300?
Jde s tim neco udelat?Nebo je to vada kazde G300?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB