Ahoj. Mám malý problém s displayem. Je mírně posunutý doprava, asi tak o 0,8 mm ale já mám na toto bohužel dobrý oči. Všiml jsem si toho a teď na to furt koukám a není to moc pěkný. Mobil mi nikdy neupadl. Chci se zeptat jestli to je normální a máte to taky, nebo to je výrobní vada. Nejlépe to je vidět při stažené roletce, tedy u mě. Mám GB a tam to je vidět pěkně. Prosím podívejte se na to.
EDIT: prostě na levé straně mám širší černý pruh než na pravé
Posunutý display
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3 GV *ROOT*
- Operátor: Vodafone
Re: Posunutý display
Ahoj. U mě dobrý
-
Diky moc. Poslu ho na reklamaci.. jenze mam root a imei 0 tak to musim dat dokupy jdu ho posilat uz po sesty! Jenze dementi z BRI**XU nikdy nic nenasli. Servis hruza
Tezko rozeznat pouhym okem.Mozna tam na jedne strane je vetsi mezirka.Ale mozna se mi to jen zda.Nicmene pri beznem pouzivani si toho urcite nevsimnu.To spis vidim tecky digitizeru na displeji.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
Jo ale na ty jsem si zvykl. Ale ta mezera mi tam dost vadi kdyz o ni vim. A ja ji okem vidim vpohode. Urcite se mi to nezda
Tecky vidim docela bez problemu.Ale na tu mezirku musim hodne zaostrovat a ruzne naklanet telefon,coz pri beznem pouzivani nedelam.
Ale mozna to mas vic posunuty.
Nevim zda Ti to uznaji v servisu.
Ale mozna to mas vic posunuty.
Nevim zda Ti to uznaji v servisu.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
mam to hodne. je to krasne videt na dalku a koukam na mobil rovne. je to hodne posunuty.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Nešlo by to nějak vyfotit? Docela by mě zajímalo, jak to vypadá.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)