internet přes wifi
-
- Neregistrovaný uživatel
internet přes wifi
Ahoj všichni, od jisté doby mám problém s připojením na internet přes wifi. Přes datovou síť operátora není problém a když chci jet jen na wifi, prohlížeč mi píše stránka nenalezena. Wifi je připojená bez problémů, načte to IP adresu, připojení OK. Ale prohlížeč nezobrazuje. Syn má ten samý telefon a jemu najíždí internet bez problémů. Kontrolovali jsme veškeré nastavení a je shodné. Měl jsem tam Android 4 teď jsem to downgradoval na 2.3.6, ale je to stejné. Zkuste poradit. Díky
-
Re: internet přes wifi
dnes, 26.7.2013, se mi objevil na mobilu stejný problém
na wifi normálně jsem, vše funguje, ale žádné netový aplikace nejdou.
doma mám dva stejný mobil, taky jeden de a jeden nejde.
dnes ovšem proběhla zkouška, jak se to tváří kdyý je z mobilu hotspot
následně vše vráceno do původního stavu, restartováno Xkrát a furt nijde internet
máš řešení
na wifi normálně jsem, vše funguje, ale žádné netový aplikace nejdou.
doma mám dva stejný mobil, taky jeden de a jeden nejde.
dnes ovšem proběhla zkouška, jak se to tváří kdyý je z mobilu hotspot
následně vše vráceno do původního stavu, restartováno Xkrát a furt nijde internet
máš řešení
-
M
Před dvěma dny mi to začallo dělat to samé,nevite co s tím?
Před dvěma dny mi to začallo dělat to samé,nevite co s tím?
-
Mně to začlo dělat včera, wifi funguje pouze když jsem asi metr od routru (před tím jsem chytal signál i na 40metrů), jinak vůbec a to to hlásí, že mám signál :/
-
povedlo se vam to nekomu nejak vyresit?
-
Mně ne :/ asi pošlu na reklamaci, ještě jsem psal mail na obchod, na kterej odkazují oficiální stránky HUawei, ale nikdo neodpověděl...
-
Taky to vidím na reklamaci. Asi to jinak nepůjde.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jedině vyzkoušet tovární nastavení a pak to zkusit nastavit znovu. Pokud to nepomůže, tak to bude problém pravděpodobně v hardwaru. Může tam být taky problém s nastavením routeru - zkusit třeba změnit kanál, jestli se to neruší s dalšíma wifi v okolí. Pokud ale jeden telefon jede a druhý ne, tak to asi tento případ nebude, ale můžete to zkusit taky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Tak mi to dneska přišlo z reklamace a hned jsem to tam poslal znova. Vůbec to neopravili, nvim jestli to z popisu nepochopili co s tím je (pač ten ňouma od vodafone, to vážně neuměl popsat a já u toho nebyl) nebo se na to prostě vys... . Opravuje to stejná společnost na kterou jsem posílal mail s prosíkem o radu (včetně vlákna na tuto diskuzi). Žádná odpověď na mail mi dodnes nepřišla..., snad to tentokrát už opraví.
Míváte tyhle problémy na všech wifi sítích, nebo jen na domácích?