G300 Vodafone brand - POZOR!
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: B952 General version
- Operátor: t-mobile
Re: G300 Vodafone brand - POZOR!
Ano, a ihned po připojení mi to nabídlo aktualizaci na B952 nebo jak je to číslo...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak dneska si můj známý koupil fungl nový G300 od Vodafonu v brněnské Olympii. Dal do telefonu hned vodafone sim kartu, ale přesto mu to nejdřív naběhlo v angličtině. Hned na té uvítací obrazovce, jak je výběr jazyka nebyla čeština. Po chvilce vyskočilo okno s nějakou anglickou hláškou, že byla vložena sim karta Vodafonu a bude provedený restart. Pak následovalo automaticky nejspíš tovární nastavení (zelený robot + format data a cache atd.) a po dalším restartu už telefon naběhnul normálně česky. Po koupi už byla v telefonu verze B937, takže Vodafone už má nové telefony nejspíš jen s ICS.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Mel jsem to uplne stejne jak pise Exp a mobil jsem kupoval pred tydnem.
- Exp
Jinak ještě doplním, že v balení byla normálně česká příručka, český štítek na krabičce atd.
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
já koupil u vodafone a přehrál si firmware na B952 General Version a největší spokojenost, krásně plinule jede a za ty prachy nic lepšího není ...
-
Díky,
už jsem chtěl taky reklamovat, ale naštěstí jsem kouknul na net a ušetřil si cestu. Kdyby člověk postupoval podle návodu, ušetřil si i nervy a pár nadávek
už jsem chtěl taky reklamovat, ale naštěstí jsem kouknul na net a ušetřil si cestu. Kdyby člověk postupoval podle návodu, ušetřil si i nervy a pár nadávek
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
G300 je pohoda, za necelí 3900 kč, dobrá volba
-
Dnes jsem koupil přímo u Vodafone a to samé. Prodavačka povídá, že k aktivaci potřebuji českou sim. Přinesu to domů nahodím tam mou euroteláckou simku a při hledání, proč nemám cz jsem našel odpověď až tady. Bohužel musím počkat do CT, zítra je svátek tak mají zavřeno. Simku od Vodafonu doma nemá nikdo.
Přitom v tom samém krámu jsem ho koupil synovi v listopadu 2012 a v pohodě. Prostě mám dneska den blbec
Přitom v tom samém krámu jsem ho koupil synovi v listopadu 2012 a v pohodě. Prostě mám dneska den blbec
- Exp
Ono před nějakou dobou prodávali G300 ještě normálně s češtinou (nezáleželo na první vložené sim). Ale to byly telefony ještě s GB (Android 2.3). Od doby, co mají na prodejnách novou várku s předinstalovaným ICS (B937 - Android 4.0), tak už to bez té simky bohužel nejde.
-
Akorát mi to tedy mohli ty dvě kozy říct. Rovnou mi tam mohla telefon aktivovat z jejich simkou. Takhle musím čekat do ct a nebo si koupit zítra simku za 50kč (jestli ještě prodávají)