aplikace prestala pracovat
Re: aplikace prestala pracovat
Mě padá Opera jakmile se zamkne telefon.Když ho odemknu můžu stránky hledat znova
-
- Neregistrovaný uživatel
já vždycky když zapnu hru Frontline Commander tak mě to taky spadne ale vždycky hned nazačátku než se načte menu nevíte co stim?
Když jsem měl GB tak se to nestávalo ale ted mám B952 GV a je to furt
Když jsem měl GB tak se to nestávalo ale ted mám B952 GV a je to furt
- sonda
- Zařízení: G300, LG G-PAD 8.3
- Firmware: B895
- Operátor: Mobil.cz
To tovární nastavení bych nechal jako poslední možnost, ale uvidíme...
-
To se mi stavalo driv,pokazde u jine aplikace. A ted posledni dva dny mi prestavaji pracovat vsechny aplikace. Napr. behem minuty vyskoci tabulka od kazde spustene aplikace, ze aplikace prestala pracovat. Restart nepomaha,telefon je pak treba hodinu nepouzitelny. Nevite co s tim?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Napadá mě tovární nastavení. To by mělo pomoct určitě. Ale příjdeš tím o data v telefonu (před tím si udělej zálohu).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Co je tovarni nastaveni? Co mam tedy udelat?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Vymaze se ti všechno na začátku budeš Mit průvodce jako když jsi ho Vy dal z krabičky FW co tam mas ti zůstane.
Vyndej baterku zandej ji zpět náraz stiskni power a volume + porad je drž dokud se nedostaneš do recovery tam volume tlačítky najed na factory reset a tlačítkem power to potvrd.
Vyndej baterku zandej ji zpět náraz stiskni power a volume + porad je drž dokud se nedostaneš do recovery tam volume tlačítky najed na factory reset a tlačítkem power to potvrd.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
A nebo to jde spustit přímo z nastavení. V GB je to pod položkou "ochrana osobních údajů - obnovení továrních dat". V ICS pod "zálohování a obnovení dat - obnovení továrních dat".
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Já to viděl u jiných telefonů rovnou taky v nastaveni nebyl jsem si jistej jestli to tak je i tady
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Fungují oba způsoby. Ten cos uváděl ty je vhodnější v případě, že se nedá dostat kvůli nějaké softwarové chybě do nastavení nebo když nenastartuje telefon apod.