Přidej se

Nefunkční Wi-Fi

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Blahoš
Zařízení: Huawei G300

Nefunkční Wi-Fi

Příspěvek od Blahoš »

Ahoj,

po jednom neúšpěšném připojování na naší školní wi-fi síť mi přestalo kompletně fungovat zapínání Wi-Fi (v Androidu). Po chvíli se mi zobrazí nápis: CHYBA!.
Vyzkoušel jsem obnovit telefon do továrního nastavení (mám 2.3.6 Vodafone - B895), ale vůbec to nepomohlo.

Nesetkal se s tím již někdo? Neměli by jste náhodou nějakou radu? Nerad bych dával mobil do servisu.

Děkuji

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Nefunkční Wi-Fi

Příspěvek od Exp »

Ahoj. Pokud jsi udělal tovární nastavení a nepomohlo to, tak to bude pravděpodobně hardwarový problém v telefonu, který bez servisu nevyřešíš. Ještě mě napadlo, že by mohla být nějaká chyba na wifi routeru, ale to by ti pak nešlo jen na té jedné síti. Šlo by ještě zkusit jako poslední možnost přeinstalovat firmware na nějakou vyšší verzi (např. přes OTA na originál B937 od Vodafonu, ze které můžeš snadno udělat oficiální downgrade zpátky), jestli to náhodou nepomůže.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Blahoš
Zařízení: Huawei G300

Příspěvek od Blahoš »

Děkuji za odpověď, také mě to napadlo, já to teda ještě zkusím.

Bohužel se obávám, že to bude v tom HW, napovídají tomu výsledky aplikace: WiFI Fixer, ze kterých je patrné, že daný čip/modul vůbec nereaguje.

Naštěstí je mobil stále v záruce a stačí tedy jen doufat, že se to vyřídí rychle.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Pokud máš telefon v záruce tak vůbec neváhej a nech si to opravit. :) Je možné, že ti vymění celou základní desku, takže pak budeš mít skoro novej telefon. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

misakozlik
Zařízení: Huawei acend G300
Firmware: Stock b958
Operátor: T-mobile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misakozlik »

Mně se tohle stávalo když jsem titanium backupem obnovoval ulozene wofo body pri nainstalovani romky. To ale asi neni tvuj pripad. :)

Odpovědět