IMEI je"0"
-
- Zařízení: huawei g300
- Firmware: 952
- Operátor: t-mobile
IMEI je"0"
zdarec imei mam 0 a zalohu nemam jak mam postupovat
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: IMEI je"0"
Ahoj. Bez zálohy původní imei bohužel nijak neobnovíš. Jediné co zbývá je používat telefon tak, pokud všechno funguje. Většinou ale s vynulovaným imei nejde volat, posílat zprávy, používat mobilní internet apod. A nebo servis. Nevím ale jestli umí nahrát imei znovu. Myslím, že v tomto případě se mění celá deska a zaplatit to budeš muset ze svého (na vynulované imei se nevztahuje záruka).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: Xiaomi Redmi
- Firmware: stable 15
- Operátor: Vodafone
Re: IMEI je
Nešlo by použít imei z jiného zařízení?
- Exp
Teoreticky by to jít obnovit ze zálohy z jiného G300 mělo. Otázka ale je, jestli pak bude telefon fungovat. Může to blokovat operátor, nemusí jít volat apod. Každý telefon má jedinečné IMEI číslo.
-
- Neregistrovaný uživatel
Zdravím,
já bych se jen rád zeptal jak tomuto předejít, jakou zálohu udělat, aby jsem to dal při případné ztrátě imei zase dokupy. G300 ještě nevlastním, ale brzy budu novým majitelem a tomuhle bych se rád vyhnul.
Díky
já bych se jen rád zeptal jak tomuto předejít, jakou zálohu udělat, aby jsem to dal při případné ztrátě imei zase dokupy. G300 ještě nevlastním, ale brzy budu novým majitelem a tomuhle bych se rád vyhnul.
Díky
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: IMEI je
Koukni se do sekce návody a návod na downgrade určitě tam bude Link na stáhnutí toolbox5irom.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Moroes: Samo od sebe se ti to nevynuluje. Musel bys původní imei přehrát na vynulované třeba kvůli downgradu apod. Navíc bez rootu se k těm souborům vůbec nedostaneš. Pokud zůstaneš na oficiálním firmwaru a aktualizacích, tak se tě to vůbec netýká.
Jinak odkaz na článek jak zmínil Puget (je to tam popsané): viewtopic.php?f=15&t=330
Jinak odkaz na článek jak zmínil Puget (je to tam popsané): viewtopic.php?f=15&t=330