Nastavení klávesnice a emailu
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Nastavení klávesnice a emailu
Nedělá se to dotykovým tlačítkem pod displejem (menu). Ono je to tam špatně vidět. Mě ze začátku taky chvíli trvalo než jsem to našel. Do přílohy jsem ti dal obrázek té ikony, přes kterou se vstupuje do nastavení vibrací. Je to napravo od názvu klávesnice v nastavení.
- Přílohy
-
- nastaveni.gif (1.38 KiB) Zobrazeno 3920 x
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
@Exp a @PepaStepa Děkuji vám na stotisíckrát a pánbůh vám to vrátí na dětech Ten obrázek ikony mě zachránil!!! Konečně se to povedlo a mně furt nedocházelo, že ten divný znáček jde ještě rozkliknout
Nevěděli byste si ještě rady s tím nastavením mailu??
Nevěděli byste si ještě rady s tím nastavením mailu??
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak hlavně že se podařilo. Ono to totiž moc jako tlačítko nevypadá, tak se to snadno přehlédne.
K tomu e-mailu...odeber úplně ten pop3 účet a celé to pak nastav znova. Vyber tam při editaci nového účtu imap a nastav si to podle údajů v nápovědě:
http://napoveda.centrum.cz/index.php?/K ... ich-server
Nastav si zabezpečené připojení (IMAP4S), server příchozí pošty: imap.centrum.cz, port 993 a zabezpečení SSL/TLS.
K tomu e-mailu...odeber úplně ten pop3 účet a celé to pak nastav znova. Vyber tam při editaci nového účtu imap a nastav si to podle údajů v nápovědě:
http://napoveda.centrum.cz/index.php?/K ... ich-server
Nastav si zabezpečené připojení (IMAP4S), server příchozí pošty: imap.centrum.cz, port 993 a zabezpečení SSL/TLS.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Haleluja!!! Fantazie, mockrát ti děkuju!!! Vše je nastaveno tak, jak má, takže už se jen můžu radovat z nového telefonu