Přidej se

Budík nezvoní

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Budík nezvoní

Příspěvek od michalkalensky »

Mám originální budík a když nastavím budiky dva jeden třeba na 03:00 a druhý na 06:30 tak mi zazvoní jenom ten první ve 03:00 a ten druhý mi nezazvoní vubec :( Přitom to nastavené mám nevíte jaký je problém?

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Budík nezvoní

Příspěvek od Puget »

zkus třeba sleep as android je to trial verze https://play.google.com/store/apps/deta ... nNsZWVwIl0. pak se musí platit podle mě super budík se všemožnými vychytávkami jako sledování spánku atd...
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

já používám placenou verzi Alarm Clock Pro https://play.google.com/store/apps/deta ... twcm8iXQ..
Je i verze zdarma! A všem doporučiji!

Ale zajímalo by mě proč to nejde u toho originálního budíku :( Nevíš?

Puget

Příspěvek od Puget »

nevím :D jakmile mě začne něco štvát tak udělám tovární nastavení nebo rovnou nahodím jinou romku :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Už abych měl po záruce :D Abych si mohl dát JB 4.1 ;) :D

Puget

Příspěvek od Puget »

Už asi týden mi na několik romkach nezvoni defalutni budík po tom co ho odlozim :(

PepaStepa
Zařízení: Huawei G300

Příspěvek od PepaStepa »

Používám defaultní budík a vše funguje jak má. Když nastavím dva budíky v jeden den, tak při odložení stále zvoní po deseti minutách i když se mezi sebou časově prolínají. :)

Odpovědět