Ahoj, tak jsem si od t-mobile zprovoznil internet do mobilu a přestaly mi fungovat mms. Operátor po telefonu neví. Konfigurační zprávy nefungujou. Jednou mi to napsalo, že si mms mám vyzvednout na netu. dnes mi přišlo, že mám mms a tak jsem ji zkusil stáhnout a nic. Přenos dat je zapnutý.
Potřeboval bych od někoho, kdo má t-mobile a internet v huawei g 300 aby mi vypsal přesné nastavení mms.
Dík.
Přesné nastavení MMS krok po kroku
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3 B952
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3 B952
Re: Přesné nastavení MMS krok po kroku
Tak jsem v mobilu vyresetoval nastavení který mi poslal operátor 2x a na nic a ponechal původní, doplnil jsem si u profilu MMS formát PAP nebo co to je , restartoval telefon a už mi to jede.
Čau.
Čau.
Prosim o pomoc mam cubot nova a ani prez operatora ani rucne nelze nastavit mms nemuze mi tu nekdo poradit dekuji
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ahoj Renato, vítej na fóru. Co přesně nejde? Nemůžeš najít nastavení MMS bodu nebo ani po nastavení MMS nejedou? Zkus pročít tady to téma jestli něco z toho nezabere. Obecně jde o to, abys měla v nastavení mobilu zapnutá mobilní data (MMS se přenáší přes ně) a nastavený přístupový bod (údaje pro nastavení najdeš na webu operátora).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)