Odolnost G300 - sníh
Odolnost G300 - sníh
Ahoj nemáte někdo informace nebo nejlépe video o tom jaký vliv má sníh na tento mobil? Jasně že špatný ale spíš jak moc špatný, jestli si ho můžu vzít na brusle sjezdovku a pod...např můj starý SE k550i byl zahrabán při stavění sněhového bunkru do konstrukce jedné zdi a když sem se prozvonil tak jsem ho našel a úžasně jel dál bez jakéhokoliv poškození...
(EDIT: Upraven název tématu. EXP)
(EDIT: Upraven název tématu. EXP)
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Re: Sníh
a na jaře založíme téma slunce....
a bude tady v tom akorát pěknej ,,maglajs"
a bude tady v tom akorát pěknej ,,maglajs"
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
No asi takto - sníh je v podstatě voda a když roztaje a zateče, tak máš po srandě. Přítelkyně měla LG Optimus Black, jednou jí spadl do vody, odkud ho za vteřinu vytáhla a i když dodržela všechny "léčebné" postupy pro vysušení telefonu, tak má dneska Huawei
JB 4.2.1
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Přesně tak. Je to voda a ta i v malém množství může hodně uškodit. Jestli musíš mít telefon pořád sebou i na sjezdovce, tak pak si kup ještě třeba nějakej levnej nebo outdoor mobil. Já jsem si právě pro tyto případy koupil na poště lowend Samsung za necelých 500 kč s výdrží na baterce při běžném používání skoro 4 týdny. Operátoři pak nabízí možnost 2 simkaret se stejným číslem (zapnutá může být v jeden okamžik jen jedna). Stačí pak jen G300 vypnout a nechat doma nebo někde v chatě.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Odolnost G300 - sníh
Jinak ještě k tomuto doplním, G300 není outdoor telefon, nemá zvýšenou odolnost proti prachu, vodě, nárazům apod. Jediné co je navíc tak odolnost skla displeje proti poškrábání (gorilla glass). Ale to tě moc na sněhu neochrání.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Já se přiznám, že v kontaktu s vodou bych měl obrovskou obavu i o takovýho zabijáka, jako je Samsung Galaxy SIII
JB 4.2.1
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Je to riziko, silikonové pouzdro něco uchrání,ale může to navlhnout a ikdyž oxidace kontaktů je první věc v zápisu na reklamacích tak proč to pokoušet...
Jasně, že když se tam dostane voda je to marný boj spíš sem myslel jestli to přežije nějaký lehký kontakt, co se dostane třeba do bundy po pádu apod...jo a ještě něco zlatá voda oproti alkoholu kamarád si převrhl vodku na stůl s mobilem a vnitřní kabeláž mu to vyžralo domrtě (vyžralo a z oxidovalo)