Samovolné ukončení hovoru
Samovolné ukončení hovoru
Ahoj, nestalo se někomu, že by se sám od sebe ukončoval hovor? Mi to během týdne udělalo už asi 5x. Předtím jsem měl ICS, o víkendu jsem downgradoval na GB s tím že se to zlepší, ale dneska opět a zase hovořím a najednou tut a konec. Čím to může být způsobeno? Je to na reklamaci? Díky za každý nazor
Re: Samovolné ukončení hovoru
Dej si bacha ukončuješ si to tváří....prostě si klikneš tváří na tlačítko ukončit...mě se to stalo jen dvakrát...řešení? je prosté nelep si telefon tak na ucho
No ale když je ten telefon potmě?
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Zdravím, může to být špatnou funkcí čidla přiblížení...pokud telefon přiblížíš k uchu,tak by se měl displej ,,uzamknout" před nechtěným ukončením hovorů...pokud telefon oddálíš od ucha,tak se displej ,,odemkne" .
Je možné,že telefon oddálíš od hlavy a rychle ho přiložíš zpět,tak je možné, že se nestačí ,,displej uzamknout".
Je možné,že telefon oddálíš od hlavy a rychle ho přiložíš zpět,tak je možné, že se nestačí ,,displej uzamknout".
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Taky bych to viděl spíš na čidlo. Nemáš třeba vedle sluchátka nějakou nálepku nebo něco? Pokud by se to ukončovalo tváří při hovoru, tak je to chyba. Pokud by nepomohlo co radí Karlosek a nepomohla ani změna firmwaru (resp. tovární nastavení - vyzkoušet to na čistém telefonu bez přidaných aplikací), tak reklamace.
EDIT: Ještě mě napadlo...nemohla by to způsobovat třeba i velká fólie na displej, která by to čidlo překryla?
EDIT: Ještě mě napadlo...nemohla by to způsobovat třeba i velká fólie na displej, která by to čidlo překryla?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Fólie by vadit neměla...alespoň já ji používám a problém mi to nedělá u custom rom ani ve standardním systému s ICS
Fólii nemám žádnou, takže jedině tovární nastavení a zkoušet no.. dělá to pořád při některých hovorech a dalo by se říct, že si tu vzdálenost hlídám.
Vypadá to, že pomohl hard reset Nenapadá vás ještě nějaký způsob jak zprovoznit iVysílání? V ICS mi to běhalo, teď na GB ani obraz ani zvuk
Tak to mě moc netěší..už aby byla nějaká aktualizace ICS..ta 4.0.3 mi neběhala moc dobře..