Dobrý den,
obracím se k vám všem s prosbou, potřeboval bych poradit s mým mobilem (H ascend g300).
20x jsem zadal špatné gesto k mobilu a chce to po mně účet na googlu. Ten už ale bohužel nevím.
Četl jsem si tu pár tém, kde měli podobný, nebo stejný problém, ale když jsem se pokoušel udělat hard reset pomocí stlačení volume + a power, tak se nic nedělo, zkoušel jsem to i po vyjmutí baterie.
Poradíte mi nějaký další způsob? Děkuji
Jak ho rozchodit?
-
- Zařízení: Huawei ascend g300
- Operátor: T-mobile
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Jak ho rozchodit?
Takže po vytažení baterie a následném zandání ti nešlo dostat se do recovery pomocí volume + a power? (Stiskl jsi to obojí naráz?) Jinak pak bys ještě mohl zkusit přeinstalovat FW tím, že hodíš do paměťové karty do složky dload nějaký oficiální FW - ten co tam máš nyní a nebo nějaký ze kterého jde dále aktualizovat. Pak vyndání a zandání baterky stlačit naráz volume +, - a power. Tím by se měl přeinstalovat FW.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).