Přidej se

Výměna digitizeru

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Snoopy
Zařízení: Huawei G300
Operátor: Vodafone

Re: Výměna digitizeru

Příspěvek od Snoopy »

Tak jo, celkem jsem byl naštvaný, že se té aukce nemohl zúčastnit, zlomil jsem si nohu a v nemocnici jsem byl až do dneška ráno.No, stejně to zrušil tu aukci, že se mu to rozjelo (i když byla by prdel, kdybych si to koupil a ono se to rozjelo až u mě doma :D).Jo, skusím tu inzerci, ale pochybuji, že se mi někdo ozve brzo a kdo ví jestli (i když teď asi mobil moc potřebovat nebudu, vzhledem k té noze asi moc cárat po venku nebudu a doma mám noťas).Nicméně asi v těch českých e-shopech je to přece jenom dražší.Zkusím rozhodit sítě na nějaký ten nefunkční. ;-)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Tak se brzo uzdrav. :) Určitě něco seženeš. U nás v e-shopech je to sice dražší, ale nebylo by to tak složité v případě reklamace. Navíc máš tady 14 dní lhůtu na vrácení zboží a peněz bez udání důvodu + 2 letou záruku. Teď když bys posílal ten nefunkční digitizér zpátky do zahraničí, tak tě to vyjde třeba stejně draho jak kdybys ho koupil u nás. Já jsem zrovna minulý týden posílal malý doporučený balíček (časopis) jen na Slovensko přes č. poštu a poštovné stálo 228 kč. :?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Snoopy
Zařízení: Huawei G300
Operátor: Vodafone

Příspěvek od Snoopy »

Tak jenom pro info, zrovna včera jsem ten mobil rozchodil.Popíši, jak to probíhalo.
Jelikož jsem měl zlomenou tu nohu, doma jsem vlastně prakticky doteď ty a prachy nebyly taková pálka, tak jsem to neřešil a smířil se s tím.Otec ovšem na ebay hodil negativní hodnocení a oni se mi ozvali, že je to mrzí, že nejsou podvodníci a chtěli se nějak domluvit.Dlouho jsem se s nima dopisoval, tak nějak nemohli pochopit, že jsem chtě aby řešení navrhli oni, ale mobil jsem nepotřeboval, tak co.Nakonec teda navrhli, že dám pozitivní hodnocení a oni mi pošlou půlku částky.Já na to kývl a oni mi poslali celou čásku (bez pár korunek za převod).
Digilizer jsem tedy koupil v českém e-shopu za 570 plus pošta 50.Byl sice bez nástrojů, ale ty mi zbyly od toho z ebay :D .Včera došel, vyměnil jsem ho a vše šlape jak má.Mám radost, protože začínám pomalu chodit, tak ho asi budu potřeboval.

Takže to je jen tak pro informaci, kdyby někdo potřeboval se orientovat v podobné situaci.
Teď musím ještě sehnat nějakou tenkou oboustranou pásku.Sklo sice drží, ale přece jenom kvůli těsnění a případně dalším otřesům to radši ještě přilepím.

Pokud někdo bude chtět, můžu natočit při tom video i s podrobným komentářem, jak to rozebrat a jak postupovat.Teď bych ten mobil rozložil a složil i po slepu. :D

Takže sice jsem zaplatil asi cca 2krát víc, než jsem plánoval, ale zato jsem ušetřil spoustu peněz za nový.
Ale příště bych se ebay nebál, většina obchodníků jedná velkoryse díky feedback.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Ahoj Snoopy. :) Díky za podrobné informace. Měls smůlu na špatný kousek z ebay. Je ale dobře, že ti aspoň vrátili peníze a žes to dal nakonec dohromady. Video určitě natoč, mohlo by to být zajímavé. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět