nejlepší verze androidu
Re: nejlepší verze androidu
Je to v cestine?
Ano, je to super.
Zdravím,
nevíte kdy tedy bude normálně dostupná nějaká aktualizace systémového jádra pro G300 ? Prý by jako něco časem mohlo být ale zatím sem nic konkrétního nikde neviděl :/ mám Hauwei od Vodafone.
nevíte kdy tedy bude normálně dostupná nějaká aktualizace systémového jádra pro G300 ? Prý by jako něco časem mohlo být ale zatím sem nic konkrétního nikde neviděl :/ mám Hauwei od Vodafone.
http://portal-elektronika.cz/ je portál nejen o mobilních telefonech
-
- Neregistrovaný uživatel
Můžu se zeptat ? Mám GB, ale strašně rád bych přešel na B952, ale hraju hodně hry a tak se ptám jestli to bude možné i na B952 a pojede vše bez sekání a jiných problémů )
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
No jestli myslíš aktualizaci firmwaru, tak na té se údajně pracuje. Kdy ji ale vydají je ve hvězdách. Poslední pro Vodafone je verze B937 (ICS). A nebo se dá přejít rovnou na nejnovější B952 (tuhle vydal Huawei, přes OTA Vodafonu stáhnout nejde).Kostos píše:Zdravím,
viewtopic.php?f=4&t=224tomik píše:Můžu se zeptat ? Mám GB, ale strašně rád bych přešel na B952, ale hraju hodně hry a tak se ptám jestli to bude možné i na B952 a pojede vše bez sekání a jiných problémů )
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)