Zaplnena pamet RAM
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
Re: Zaplnena pamet RAM
EXP ......mohu jen souhlasit!!
- dave76
- Zařízení: Huawei G300
- Firmware: CyanogenMod 10 R6 JB
- Operátor: T-Mobile
Pouzivam B952GV, Holo launcher, par widgetu na plose a RAMku mam permanetne kolem 100-130MB.
Ale jak uz bylo zmineno, RAM je od toho, aby byla pouzivana.
Jinak nepotrebne systemove aplikace, ktere se neustale spousti resim tzv. freeze (zmrazenim) pomoci APP "System tuner" - https://play.google.com/store/apps/deta ... zEucG13Il0. (nutnosti je samozrejme mit root)
Jo a jeste k te vydrzi, nediv se, ze ti phone vydrzi jen 1 den, kdyz pouzivas WIFI od 8-14h ve skole, ta je totiz nejvetsi zrout baterky. Taky si zkus v rozsirenem nastaveni WIFI zatrhnout polozku "Pouzivat sit WFI v rezimu spanku >> Pouze pri nabijeni"
Ale jak uz bylo zmineno, RAM je od toho, aby byla pouzivana.
Jinak nepotrebne systemove aplikace, ktere se neustale spousti resim tzv. freeze (zmrazenim) pomoci APP "System tuner" - https://play.google.com/store/apps/deta ... zEucG13Il0. (nutnosti je samozrejme mit root)
Jo a jeste k te vydrzi, nediv se, ze ti phone vydrzi jen 1 den, kdyz pouzivas WIFI od 8-14h ve skole, ta je totiz nejvetsi zrout baterky. Taky si zkus v rozsirenem nastaveni WIFI zatrhnout polozku "Pouzivat sit WFI v rezimu spanku >> Pouze pri nabijeni"
Huawei G300 << HTC WildFire << Nokia 6303 << HP 614 ...
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
ME osobně přijde ze data zeriu baterku víc.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).