Jak prodloužit výdrž na baterii?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Jak prodloužit výdrž na baterii?
2. příspěvek krásně vysvětlený http://forum.xperia.cz/viewtopic.php?t=1342
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
předevčírem jsem si zase znovu nainstaloval RAM Booster a v nastavení-baterie tak tam je využití a dříve jsem tam měl:
Sygic 91%
V pohotovostním režimu 49%
V nečinosti 48%
WiFi 49%
a ted to mám takhle:
Sygic 91%
V pohotovostním režimu 3%
V nečinosti 3%
WiFi 3%
Není to divný? A opravdu mi baterka drží nějak déle Mobil jsem odpojil ze zásuvka když jsem měl 100 % a bylo to před 13 hodinami a ještě mám 68 %
Sygic 91%
V pohotovostním režimu 49%
V nečinosti 48%
WiFi 49%
a ted to mám takhle:
Sygic 91%
V pohotovostním režimu 3%
V nečinosti 3%
WiFi 3%
Není to divný? A opravdu mi baterka drží nějak déle Mobil jsem odpojil ze zásuvka když jsem měl 100 % a bylo to před 13 hodinami a ještě mám 68 %
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Cos tam udělal za změny?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
nainstaloval jsme RAM Booster a v nastavení jsem dal,že se mi každých 30 sekund vyčistí RAM A funguje Tel. mám 32 hodin od nabití a ještě mám 50 %
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Tak hlavně že se ti to zlepšilo. Jestli jediná změna je to čištění ram, tak ti to tam asi něco zatěžovalo na pozadí.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
ale ten sygic tam tedka hodně běží a na tlačítko Vynutit ukončení tak na to nejde kliknout Co stím?
Ale ono to každých 30 sekund ram vyčistí ale ty aplikace co to pozastavilo se zase za chvilku zapnou a zasse 30 sekund a zase se vypnou a zase zapnou a furt dokola
Ale ono to každých 30 sekund ram vyčistí ale ty aplikace co to pozastavilo se zase za chvilku zapnou a zasse 30 sekund a zase se vypnou a zase zapnou a furt dokola
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Na Světu androida vyšel novej článek s názvem 17 rychlých tipů a triků pro delší výdrž baterie
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4