G300 Vodafone brand - POZOR!
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: G300 Vodafone brand - POZOR!
To je pravda. Jinak šlo by to klidně i s nějakou starou zablokovanou simkou od Vodafonu. Ze začátku s tím byly problémy, lidi jim volali, vraceli telefony kvůli chybějící češtině, ale nakonec na to přišel sám Vodafone a údajně rozesílal na pobočky informační e-maily pro prodejce, aby věděli jak to řešit. Tak by o tom snad měli vědět.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Asi o tom ví, protože si mezi sebou povídali, ať mi nezapomene říct o aktivaci telefonu. Ale řekla pouze, že musím mít českou sim kartu. Což předpokládám mám ( pokud ovšem eurotel simka před cca12lety byla česká)A že ta aktivace trvá někdy až 20min.Jinak jsem čuměl proč mi to sebralo 30kč z kreditu, když mám data blokovaná. Myslím na své simce. Takže asi není blokace jako blokace. Asi si budu muset pokecat i s operátorem na O2.
Hold počkám, jeden den už mě nezabije a naštěstí nemusím jezdit někam do jiného města. To bych asi pěnil
Ale fakt díky, to info, že je tam tento problém, docela bodlo, já bych hledal jak tam tu cz dostat.
Hold počkám, jeden den už mě nezabije a naštěstí nemusím jezdit někam do jiného města. To bych asi pěnil
Ale fakt díky, to info, že je tam tento problém, docela bodlo, já bych hledal jak tam tu cz dostat.
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
to nevim, ale je to možné. Já bych tam hned šoupl CM a bylo by
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Ja mel tri telefony zpet porad vodafone takze jsem mel stesti ze jsem se s tim nemusel stvat
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
hochu ty jedeš pecky ... MIUI v4 base: CM9 ... . kolikátou tam máš tenhle týden?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Asi 5 na tom miui co mam ted se mi libi hlavne zamykaci obrazovka a I presto ze je to na tom cm9 tak se mi tam nesypa obraz
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).