Kde koupit Huawei Ascend G300?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Kde koupit Huawei Ascend G300?
Je to Chrome (je to napsané na krabičce). Vodafone jiné neprodává. Bílé jsou jen ve volném prodeji.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Mám Samsunga i900 8Gb
A chci si pořidit jinej telefon a soused mi doporučil G300
A tak se divám po levné variantě kde ho koupit a jaké jsou třeba tech chybi.
Snad jak ten telefon koupím i se standartní simkou u Vodafone že nebudou tam nějaké tech chybi a že se telefon nebude sekat!!
A mám ho hned aktualizovat a nebo ne?
A chci si pořidit jinej telefon a soused mi doporučil G300
A tak se divám po levné variantě kde ho koupit a jaké jsou třeba tech chybi.
Snad jak ten telefon koupím i se standartní simkou u Vodafone že nebudou tam nějaké tech chybi a že se telefon nebude sekat!!
A mám ho hned aktualizovat a nebo ne?
Huawei Ascend G300
B952
B952
- Exp
Technické chyby by telefon mít neměl. Od toho je záruka. A když si ho koupíš přes e-shop, máš zákonnou lhůtu 14 dní na vrácení bez udání důvodu a jak už jsem psal, Vodafone má ještě navíc vlastní záruku spokojenosti 30 dní od zakoupení. V této době ho můžeš vrátit na kterékoliv prodejně nebo poštou.
Od Vodafonu ho dostaneš s verzí B937, což je android 4 (ICS). Je to ale dost nepovedená verze. Můžeš z ní buď udělat downgrade na android 2.3 (verze B895, která je skvěle odladěná a rychlá - nejrychlejší firmware pro G300) nebo aktualizovat na B952D přímo přes OTA (volbou v telefonu). B952D je nejnovější ICS firmware od Vodafonu. A nebo můžeš taky přejít na B952 General Version, což je čistý systém přímo od Huawei a podle všeho zatím nejlepší ICS na G300.
Od Vodafonu ho dostaneš s verzí B937, což je android 4 (ICS). Je to ale dost nepovedená verze. Můžeš z ní buď udělat downgrade na android 2.3 (verze B895, která je skvěle odladěná a rychlá - nejrychlejší firmware pro G300) nebo aktualizovat na B952D přímo přes OTA (volbou v telefonu). B952D je nejnovější ICS firmware od Vodafonu. A nebo můžeš taky přejít na B952 General Version, což je čistý systém přímo od Huawei a podle všeho zatím nejlepší ICS na G300.
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
zaleží na tom jakou barvu chcete a taky kolik za to chcete dát peněz. Já bych volil podle barvy.
Nezapomínat na jejich akci telefon + sim karta s kreditem 1000Kč a to všechno za 3977Kč. Skrývá se to pod "Sleva 1000 Kč na telefon s Kartou na míru" http://www.vodafone.cz/osobni/telefony- ... ene-karty/juras13 píše: Pročital jsem vaše forum a nevěděl jsem kde to koupit, a pořád tu píšete a vychvalujete Vodafone, a tak asi pujdu do toho vodafone i s obyčejnou kartou za těch 4100Kč.
Tak to jsem si nevšimnul!!!
Skusím to dát do košíka na zkoušku kolik budu platit celkově.
Do konce mněsíce si to obědnám
Tak budu platit celkově 4177Kč i s tou kartou!!
Nezapomínat na jejich akci telefon + sim karta s kreditem 1000Kč a to všechno za 3977Kč. Skrývá se to pod "Sleva 1000 Kč na telefon s Kartou na míru" http://www.vodafone.cz/osobni/telefony- ... ene-karty/
Tak za 3977Kč i s kartou nezaplatím!!! Celková cena i s telefonem je: 4177Kč
A karta s kreditem 1000Kč tam už není
Skusím to dát do košíka na zkoušku kolik budu platit celkově.
Do konce mněsíce si to obědnám
Tak budu platit celkově 4177Kč i s tou kartou!!
Nezapomínat na jejich akci telefon + sim karta s kreditem 1000Kč a to všechno za 3977Kč. Skrývá se to pod "Sleva 1000 Kč na telefon s Kartou na míru" http://www.vodafone.cz/osobni/telefony- ... ene-karty/
Tak za 3977Kč i s kartou nezaplatím!!! Celková cena i s telefonem je: 4177Kč
A karta s kreditem 1000Kč tam už není
Huawei Ascend G300
B952
B952
Jo už to mááám! Ale musel jsem topřekopat až dolů a fakt ta akce je!
Huawei Ascend G300
B952
B952
- Exp
1000 kč kreditu určitě není k zahození. Telefon pak vychází na 2977 kč. Bezkonkurenční cena.
-
- Neregistrovaný uživatel
ahoj tak sem si ho dneska koupil a přidávám pár postřehů - mobil koupen ve Vodafone slečna mi umožnila vyzkoušet si jak Huawei tak sony Miro mezi kterejma sem se rozhodoval. Nakonec sem si vybral Huawei no a postřehy: do mobilu se musela vložit sim vodafone kuli čeština, ale příručka byla v čj tak nevím jinak byl v něm ICS už rovnou a to verze B937 udělal jsem test nastavil sem hlavni uložiště externy sd kartu ( kingstone 4G clas 4 ) a potom udělal reset tel. po resetu bylo nastaveni tak jak sem ho nastavil nic se nevratilo, digitalizer musíte hodně hledat aby jste ho viděly. a teď du udělat downgrade na 2... android
-
- Neregistrovaný uživatel
ps: úplně čistej mobil s ics 90mb volná ram !!!