Tel. nejde zapnout
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Tel. nejde zapnout
Mr. Oizo předběhl jsi mě
jinak když čtu ten návod nikde tam nemám zatrhněte v e vývojáři nějakou tu kravinu... ani v originále to tam není
jinak když čtu ten návod nikde tam nemám zatrhněte v e vývojáři nějakou tu kravinu... ani v originále to tam není
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Mr.Oizo: kontakty jsou v pořádku
Puget: jak jsi psal,že ti psal kamarád tak jsem to udělal a napsalo mi to:
Error device not found
co stím?
Puget: jak jsi psal,že ti psal kamarád tak jsem to udělal a napsalo mi to:
Error device not found
co stím?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pokud se ti to vůbec nespustí ani v kombinaci s těma tlačítkama (telefon je jako vypnutý, nenaběhne ani huawei logo), tak s tím už asi kromě reklamace nic neuděláš. Třeba to ani nemá souvislost s tím rootem a instalací cwm. Kdoví co se tam stalo a cos s tím vlastně všechno dělal. Dej to na reklamaci. Měli by o opravit. Pokud máš telefon od Vodafonu, můžeš ho poslat k reklamaci i poštou. Bylo by to možná rychlejší.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
ale já nevím jestli je od vodafonu Ale na záručním listě je napsáno Stará Boleslav náměstí firma Nicola s.r.o
takže asi od vodafone nemam co?
takže asi od vodafone nemam co?
- Exp
To asi ne. To bys poznal podle záručního listu. Vodafone si tam dává svoje (červené s logem).
-
a myslíte,že mi nechají tu stejnou baterii? mám 1500 a nerad bych dostal 1250 nebo jaká se dáva?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
někdy se telefony posílají i bez krytu a baterie takže nevím jak je to u tebe...
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Baterku by ti mohli vyměnit jen v případě, že by porucha souvisela s baterkou. A měli by ji vyměnit za minimálně stejnou nebo lepší. V opačném případě ti musí telefon vrátit s původním příslušenstvím. Kdyby ne tak bych to okamžitě reklamoval.
-
Tak dnes jsem dal tel. strejdovy,který pracuje s tel. a od nich jsem si ho koupil za skvělých 3500,- Tak jsem mu ho předal řekl jsem co se stalo tak snad to co nejrychleji vyřídí A řekl jsem mu,že kdyby to šlo tak at mi ten telefon vymění za Huawei Ascend Y300 tak uvidíme
Už se nemůžu dočkat už jsem bez tel. 15 dní
Kolik dní mají max. na opravu?
Pak dám vědět jak to dopadlo
Už se nemůžu dočkat už jsem bez tel. 15 dní
Kolik dní mají max. na opravu?
Pak dám vědět jak to dopadlo
Ze zákona je na opravu 30 dní.