RAM u baterky
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: RAM u baterky
Možná bude v data/app.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jo ten výchozí z GB a taky z ICS. Jen v B952 GV se to automaticky nenainstaluje (instalátor je ale v telefonu v systémové složce). Tady je návod s rootem:michalkalensky píše:aha a jak ho mám doinstalovat? Myslíš ten výchozí widget s počasím jako byl na GB ?
viewtopic.php?f=15&t=324
a nebo tady bez rootu: viewtopic.php?f=4&t=155&start=140#p1498
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
ty jsi mi dal odlkaz a u toho máš naposané bez rootu ale tam to píšou s rootem tak jak to mám udělat bez rootu? A složku data-apk mám prázdnou
- Exp
Ten návod (první odkaz) je s rootem. Do té složky se bez rootu nedostaneš. A druhý odkaz je na příspěvěk, kde jsou informace o stažení zálohy těch chybějících aplikací. A to jsou normálně instalační soubory, které nainstaluješ i bez rootu.
-
já to tam ake teda vubec nechápu mohl by jsi mě sem zkopírovat to důležité nebo napsat ? prosím
A ve složce data nemám vubec složku apk
A ve složce data nemám vubec složku apk
- Exp
A ty máš v telefonu root? Složka data/dataapp je přístupná jen s rootem. Jinak se ti tam nic nezobrazí. Jsou v ní instalátory chybějících aplikací.
Tady je radio,tapety a počasí a stačí pouze nainstalovat.
http://www.uloz.to/xrasdqw/huawei-rar
http://www.uloz.to/xrasdqw/huawei-rar
-
no ale furt se mi zdá lepší aplikace Widget HD na počasí,protože tam si mužu upravit nastavení Když kliknu na hodiny tak se mi zobrazí budík ale né defaultní ale ten co si stáhnu v mém případě alarm clock.Když kliknu na datum zobrazí se mi kalendář ten mám defaultní ten je výborný! A když kliknu na počasí tak se mi zobrazí předpověd na 5 dní to má i ten defaultní widget o počasí na který jste mi dávaly odkaz Takže nevíte jak to vněm nastavit?
- Exp
Jinak v telefonu je v základu ještě jeden widget na počasí. Je součástí widgetu aplikace Zprávy a počasí. Při přidávání na plochu je na výběr buď jen počasí nebo i v kombinaci se zprávami.