Přidej se

Tel. nejde zapnout

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Tel. nejde zapnout

Příspěvek od michalkalensky »

tak mi zdělily,že at s výměnou za Y300 nepočitám :( Takže budu mít opravený G300 :) Ale ještě nevím kdy bude opravený,doufám,že brzy :)

Leonardis
Zařízení: Lenovo K5 Note
Firmware: Android 6.0
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od Leonardis »

tak hodně štěstí k G300, to máš první reklamaci?

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

díky ;) ano první proč?

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

michalkalensky píše:tak mi zdělily,že at s výměnou za Y300 nepočitám :( Takže budu mít opravený G300 :) Ale ještě nevím kdy bude opravený,doufám,že brzy :)
To se dalo čekat. :) Ale aspoň že tak.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Tak dnes jsem volal do servisu a řekli mi,že ten tel. je pěkně zasekaný a,že ještě neviděly tak hodně aplikací (to je nějaká blbost,protože všechny app mám na sd kartě kterou mám doma :D ) A ,že nemohou sehnat součástku a když ji do pátku ( bude30 dní ) neseženou tak mi prý vrátí peníze :D A ptal jsem se jestli bych si pak u nich mohl kdyžtak vzít Y300 a řekli mi,že to se ještě uvidí ale prý tedka tyto telefony šli s cenou dolů a prý Y300 mají za 2000 ,- :D Tak se ještě uvidí každopádně mi dají vědět v pátek a problém je vtom,že sobota, neděle nedělají a já v pondělí jedu na týden do Holandska! :(

O tom,že příčina je v rootu nebo,že jsem špatně udělal CWM jsem jim radši nic neřikal!

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

"tedka tyto telefony šli s cenou dolů a prý Y300 mají za 2000"..Někde maj ascenda Y300 za 2tis?A kde?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

já si ho tel.o objednávám od strejdy on je bere bez dph a něco řikal,že ho mají na skladě asi cca 2000 kč (ale není si jistý)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak to jo,ale stejně bez DPH cena 2000kč,to je z dph necelých 2500kč.A dle heureky atd se cena hejbe +- od 3600kč.Takže i s DPH by to byl sakra dobrej kup pořád ;)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Vidíš tak to dobře dopadlo. :) nakonec budeš mít třeba ještě novější telefon. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

ale jak řikám problém je vtom,že v pondělí jedu do Holandska a potřebuji tel. ve kterém mám google překladač a bez něho se asi neobejdu :(

Odpovědět